سرور تشخیص

iranma1

New Member
سلام
خدمت همه شما دوستان عزیز
می خواستم از شما خواهش کنم تا بهم بگید که چه جوری بفهم که یک سایت هاستینگ از کجا
سرور یا سرور مجازی یا ریسیلر گرفته
ممنون میشم کمکم کنیئ
با تشکر فراوان

ady_constantine

Active Member
اگر سرور سی پنل نصب کرده باشد ، از نوع لایسنس سی پنل آن هم میشه فهمید !

البته باید Ip یی که باهاش سی پنل خریداری شده است را بدانید !

PadinaWebGroup

Active Member
اگر مايل هستيد اسم اون هاستينگي را كه ميخوايد بدونيد از چه شركتي ريسلر يا وي پي اس داره را اينجا بنويسيد تا دوستان بيشتر راهنمايي كنند ...

ارادتمند ..

mersiuse

Member
میشه یه اموزش کامل یه راه حل خوب با جزئیات بیشتر در اختیار همه بگذارید که بشه ریسلر vps و... رو تشخیص داد؟؟؟ ممنون میشم کسی این کار رو انجام بده

parsgibit

Member
من بلدم
اما آدم كه همه چيزو نبايد بگه !
اگه شما يه مرجع كامل واسه اسمبل كامپيوتر پيدا كردي ، اينم مي كني !
ريسلر ها از نون خردن مي افتن.

mersiuse

Member
چه طرز فکر بچگانه ای البته ببخشیدا قصد توهین نداشتم ولی من خودم به شخصه هرچیزی رو که بلد باشم کسی بخواد بهش میگم شما هم اطلاعاتت رو نگه دار یوقت کسی نفهمه مطمئنم کسی هست که بلده و میاد آموزش میده

parsgibit

Member
يه چيزي هست به نام جنبه ، چيزي كه در شما و برخي ديگر از دوستان نمي بينم.
به عقيده من ، چون نون تو آجر اندازيه ! نبايد به هر كس و نا كسي آموزشش داد. (2 دليل روشن)
حالا اگه كسي مي دونه در سطح خودش ، مي تونه با عقيده خودش بياد و توضيح بده تا شما هم خوش حال شي !!!

Mozafary

Member
سلام
راه های زیادی وجود داره من به چندتا از متداولترینهاش اشاره می کنم:
۱- استفاده از whois
شما با استفاده از whois ممکنه بتونی به سادگی خیلی از اطلاعات رو بفهمی،حتی اگر اون چیزی نباشه که میخوای اما گام اول برای مراحل بعدی حتما هست.
سایت whois.sc توصیه میشود.

۲- استفاده از گزارشات DNS
میتونی از آدرسهای admin در گزارشات DNS اطلاعاتی بدست بیاری که شاید راهنمایی خوبی باشه واسه بدست اوردن نتیجه.

سایت dnsreport.com توصیه میشود.

۳- استفاده از mail header ها
میتونی از اطلاعات موجود در header ایمیلهایی که از اون سرور ارسال میشه اطلاعات خوبی بدست بیاری.

۴- در موارد بسیار معدودی reverse dns ها میتونه راه گشا باشه.
سایت remote.12dt.com توصیه میشود.

سلام
خدمت همه شما دوستان عزیز
می خواستم از شما خواهش کنم تا بهم بگید که چه جوری بفهم که یک سایت هاستینگ از کجا
سرور یا سرور مجازی یا ریسیلر گرفته
ممنون میشم کمکم کنیئ
با تشکر فراوان

parsgibit

Member
خوب !
حالا اگه يه جايي هاست نيمش يه چيزي تو مايه هاي اين بود چي ؟

cl-t000-000cl.privatedns.com
خوب بود اما كامل نبود ! البته ، بعضي از استاتيد كه توي نكته 1 به بعدم همين جوري ميمونن !!

mersiuse

Member
ممنون از دوست عزیز Mozafary
دوست من parsgibit شما هم بهتر زیاد جوش نزن اطلاعاتت رو نگه دار هیچ کس به غیر از شما هیچی بلد نیست ما هم تو همون قدم اول موندیم :)

parsgibit

Member
جناب مظفري استاد بنده هستند !
و مي دونم كه 100000 تا روش ديگه هم مي دونن !
در سطح فروم و جنبه بعضي از كاربران هم توضيح دادند كه توضيحاتشونم كامل بود و ميشه اكثر جا ها رو با اين مورد فهميد.

مطمئن باش كه من اطلاعاتم رو واسه خودم نگه نداشتم :)) اما چون ميدونم عده اي جنبه دانايي رو ندارن ، دليلي نمي بينم كه بخوام اطلاعات اندكي رو كه دارم به اشتراك بزارم.

خوش بختانه ارزش جواب دادن هم ندارين كه بخوام چوابتونو بدم ... آخرين پستم در اين تاپيكه !

nimafire

find / -name Support > u
از لحاظ جنبه که فرمودید.شما اول به سن طرفی که به راحتی پستش رو نقل قول میکنی دقت کن.به سن خودت.ظرفیت و ... هم دقت کن.این جا اگه به کسی میگن آقا دلیل نمیشه هرکی از راه برسه.... .شما اگه اطلاعاتی داری برای خودت نگه دار.این جا اگه کسی اطلاعاتی داره به نوعی شر میکنه.از لحاظ جنبه هم معلومه.
ببین دوست عزیز.اینو همیشه یادت باشه:با کلمات بازی نکن.سعی کن بی منت همیشه کاری بکنی نه اینکه بعد از 3-4 تا پست یه پست بدید و معلوم نشه آخر چکار میخوای بکنی.
اینترنت دنیای جالبی هست... .

جناب Mozafary ممنون از اطلاعاتتون

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا