سرقت يک لب تاپ هويت ۱۴۵ هزار نفر را در آمريکا مورد تهديد قرار داد

AliReza26

Active Member
بخش خبر آی تی ایران - سرقت يك لب‌تاپ از دانشگاه كاليفرنياى آمريكا، هويت 145 هزار نفر را در معرض خطر قرار داد.

بر اساس اين گزارش به دنبال سرقت يك لب‌تاپ كه در آن هويت 145 هزار نفر از اهداكنندگان خون به مركز خون اين دانشگاه قرار داشت، احتمال سرقت اطلاعات شخصى اين افراد افزايش يافت.به همين منظور مركز خون دانشگاه كاليفرنيا با ارسال نامه‌‌اى به افراد مذكور آنها را در جريان اين موضوع قرار داد.

چندى پيش سارقان با شكستن قفل ماشينى كه لب‌تاپ در آن قرار داشت اطلاعاتى همچون نام، تاريخ توليد و از همه مهمتر شماره كارت تامين اجتماعى 145 هزار اهداكننده خون را به سرقت بردند. بر اساس گفته مسوولان دانشگاه اطلاعات موجود در اين لب‌تاپ شامل موارد ديگرى نبوده است.

مقامات دانشگاه كاليفرنيا موضوع را به پليس اطلاع داده‌اند اما تاكنون گزارشى از سوء‌استفاده سارقان از اطلاعات مذكور به دست نيامده است.

AliReza26

Active Member
mandana_971 گفت:
مثلا اطلاعات اونا به چه درد ميخورده.تازه با نامه نبوده.حداقل به من يكي تلفن زدن گفتن
بابا خيلي باحالي
به نظرت اين اطلاعات بي ارزشند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن چي رو بهت تلفن زدن؟؟؟؟؟؟

black-die

Active Member
alireza26 گفت:
mandana_971 گفت:
مثلا اطلاعات اونا به چه درد ميخورده.تازه با نامه نبوده.حداقل به من يكي تلفن زدن گفتن
بابا خيلي باحالي

تلفن زدن گفتن اطلاعات تو بين اون 145 هزار نفر نبوده ... :wink:

AliReza26

Active Member
black-die گفت:
alireza26 گفت:
mandana_971 گفت:
بابا خيلي باحالي

تلفن زدن گفتن اطلاعات تو بين اون 145 هزار نفر نبوده ... :wink:

:lol: :lol: :lol:

mosi-online

Member
واي حرف كارنامه رو نزنين چون 30 خرداد معلوم ميشه همه چي...
كارنامه ميدن....

AliReza26

Active Member
mandana_971 گفت:
نخير. گفتن اگه 10000000000000 تومان پول ندي كارنامه سال آخرتو كه از مامانت قايم كردي بهش نشون ميديم.
حالا من مونمو يه كارنامه با نمرات درخشان

من بجات بودم از زير سنگ هم شده 10000000000000 تومان را جور مي كردم. :lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا