سرعت کامپیوترم

سلام.
چند روزی هست که سرعت کامپیوترم پایین اومده.هرکاری هم میکنم درست نمیشه. :-?
به نظر شما چیکار کنم درست شه؟ :sad:

آخرین ویرایش:

pejman6

New Member
سلام. می تونی از نرم افزار های repair & recovery استفاده کنی مثل c cleaner البته نرم افزار های قوی تری هم هست که خوب حجمشون زیاده. اگه مشکلت از ویروس نباشه.انتی ویروس رو اپدیت کن یه اسکن بزن اگه مشکلت حل نشد باید ویندوزت رو عوض کنی.

پاور کامپیوترم سوخته بود.یه هو زد به فن.فن هم سوخت.کامپیوتر داغ کرد و زد به هارد.یک درایوم فرمت شد.ریکاوری هم نمیشد.مجبورشدیم اول ویندوز عوض کنیم بعد ریکاوری کنیم.ریکاوری هم همه چیز رو برنگردوند.حالا میگی دوباره ویندوز عوض کنم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

pejman6

New Member
اگه اینطور حتما قبل از هر گونه استفاده نرم افزار Aida64 Extreme رو نصب کن وتمامی مشخصات قطه ها رو چک کن خصوصا دما.اگر قبل از ریکاوری سیستم ویروسی شده بود .1000 بار هم که ویندوز عوض کنی دوباره که ریکاوری کنی ویروسها بر می کردن. و روز از نو روزی از نو.

ویروسی شده بود.ویندوز عوض کردم ویروس ها خدا بیامرز شدن و خودم ریکاوری کردم و اطلاعات بدون ویروس آمدن بقل بابا.
کف کردین؟ :green:

دمای سی پی یو رو چک و همینطور میزان اشغالیش رو . اگه در حالت عادی کامپیوتر بدون اینکه برنامه ای باز باشه یا کاری انجام بدی میزان اشغالی تا 50 الی 90 درصد بود کامیوتر رو خاموش کن. سی پی یو و فن رو در بیار. داخل کیس و فن سی پی یو رو با پنکه های مخصوص تمیز کن. خمیرهای سیلیکون اضافی و خراب روی سینک فن و پشت سی پی یو رو پاک کن و خمیر نو بمال و دوباره ببندشون حالا برو سرعت بالا رو تجربه کن.

اگه با مورد بالا نشد حتما یه دست سیستم رو Defrage و Disc Cleanup کن از برنامه Tuneup هم حتما برای دفرگ و پاکسازی رجیستری سیستم استفاده کن چون خیلی تاثیر داره.

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا