سرعت پایین در اینترنت

با سلام
من وقتی تعداد صفحات زیادی را در اینترنت باز می کنم سرعت سیستمم خیلی پایین می آید،طوری که سیستممو ریست می کنم،البته از فیلتر شکن استفاده می کنم میشه به آن ربط داشته باشه لطفآ کمکم کنید.
با تشکر

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام
من وقتی تعداد صفحات زیادی را در اینترنت باز می کنم سرعت سیستمم خیلی پایین می آید،طوری که سیستممو ریست می کنم،البته از فیلتر شکن استفاده می کنم میشه به آن ربط داشته باشه لطفآ کمکم کنید.
با تشکر

1) صفحاتی که داخلشون فایل های فلش و تصاویر متحرک و کد های جاوا اسکریپ زیاده بار پردازشی زیادی دارند.
2) هر نوع فیلتر شکنی که نه، اما اگه نرم افزارش مرور گر رو زیاد معطل کنه باعث کند شدن مرور گر میشه.
3) میزان مصرف حافظه ای که مرور گر داره به تعداد صفحات باز شده مربوطه، میزان RAM آزاد سیستم باید بقدر
کفایت باشه وگرنه حافظه مجازی (روی هارد دیسک) باعث کند شدن اش میشه.

در اغلب موارد نوع مرور گر تون رو عوض کنید مشکل بر طرف میشه، Internet Explorer, Opera, Chrome, FireFox, Safari
از هر کدوم که استفاده می کنید یکی دیگه رو امتحان کنید، عملکرد شون یکجور نیست.

madmaster_3d

Well-Known Member
من خودم فاکس استفاده می کنم. ولی فکر کنم مشکل شما با کروم حل بشه. ابیته cockies ها رو هم پاک کن. drive defragment کن. و اگر خیلی وقته ویندوز رو عوض نکردی یک جدید بریز. تو دکستاپتت هم شورت کات نزار. برنامه رو که نیاز نداری الکی نصب نکن.

جدیدترین ارسال ها

بالا