سرعت هارد!

irix

New Member
سلام
من یه هارد دیگه گرفتم و بصورت slave روی سیستم سوارش کردم. بعد از پارتیشن بندی و.. حالا که می خوام یه چیزهایی رو منتقل کنم یا کپی کنم ، سرعتش خیلی خیلی کند هستش. مثلا 2 گیگا بایت رو تو نیم ساعت انجام داد. علت از چیه و چطوره می تونم برطرفش کنم ؟
لازم هست که بگم سرعت هر دو تا هارد کند شده. من از یک کابل IDE برای وصل کردن این دو تا هارد استفاده کردم ، ممکنه از این باشه؟
همچنین باید بگم که دو تا هارد روی هم سوار هستن و تقریبا بهم چسبیدن. ( خوب تو کیسم دیگه جا ندارم ) ممکنه داغ بشن ؟؟
تو رو خدا بگید چی کار کنم. با این وضع نمیشه اصلا نمیشه زندگی کرد! :(

irix

New Member
ممنونم صابر جان
آقا من کابل CD-ROM رو با هارد دوم عوض کردم ولی می تونم بگم که هیچ تغییری تو سرعتش نداشت!
خوب مشکل کیس رو چه جوری حل کنم ؟ آخه خیلی داغ میشن. الان یه پنکه هم گذاشتم :lol: ولی چون رو هم هستن خنک نمیشن! عمرا با یه فن دیگه درست نشه!

بافی

Member
ببين ديگه فكر نكن كه هاردت بايد يخ بزنه...يه فن اضافه كافيه.سرعت هاردتم اينجور كه مي گي نبايد خيلي پايين باشه...

irix

New Member
خیلی ممنون که جواب دادید ولی واقعا همان طور که تو پست اولم گفتم خیلی کند هستش و 2 گیگا بایت رو تو 30 دقیقه کپی می کنه! در ضمن خیلی هم داغ میشه. دست آدم میسوزه.:lol: دیگه نمیشه نوازشش کرد!:mrgreen:

بافی

Member
یه نگاهی به کابل هاردت بنداز یه وقت خم یا شکسته نشده باشه چون کمی سرعت رو پایین میاره ...

irix

New Member
بچه ها دستتون درد نكنه! ولي مشكل اصلي گرما بود. هارد رو كه از كيس درآوردم و بيرون از كيس وصلش كردم همه چي برگشت به حالت عادي. ولي باز هم هارد 80 ام بيشتر داغ مي كنه كه شايد بخاطر حجم بيشترش باشه. در هر صورت خيلي ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا