سرعت فلش

چرا وقتی یه فلش رو توو ام ام بی میارم و کام÷ایلش میکنم..سرعت نمایشش پایین میاد ؟؟؟؟

چیکار باید کرد؟؟؟

silvercover

کاربر متخصص
همچین اتفاقی تا حالا برای بنده نیفتاده.

از چه ورژنی از MMB استفاده میکنین؟
و فلشتون رو با چه نسخه ای ذخیره میکنین؟

تنظیمات Compile شما چی هستن؟

میتونین اون فایل فلش رو برای تست بزارین؟

آیا برای همه فلش ها چنین اتفاقی میفته؟

mmb version : 4.9.7
فلشو با نسخه 8 ذخیره کردم

متاسفانه نمیشه بذارم...چون حجمش 31 مگابایت

2 3 تا فلشی که تست کردم ..سرعتها اینجوری بود...

silvercover

کاربر متخصص
آیا فلش شما فعل و انفعال خاصی با جایی داره؟

چطوری فلش رو وارد MMB میکنین؟

آیا Embedded اش میکنین؟

فلش های کم حجم هم همینطورن؟

shirini_forush

Well-Known Member
برای بنده هم پیش نیومده...
تو task manager میتونید ببینید ram زیاد مشغوله یا cpu اگر ram بود احتمالا به خاطر حجم فایله. و کاهش سرعت هم ممکنه به همین دلیل باشه. اگر هم cpu زیاد مشغول بود احتمالا کدی داره دائم اجرا میشه یا یچیزی تو این مایه ها. این جوری شاید راحتتر مشکل رو پیدا کنید.

آیا فلش شما فعل و انفعال خاصی با جایی داره؟

چطوری فلش رو وارد MMB میکنین؟

آیا Embedded اش میکنین؟

فلش های کم حجم هم همینطورن؟

نه فعل و انفعال خاصی با جایی نداره

Object > Create > FLash

بله Embedded اش میکنم

فلش های کم حجم 2 3 تا دیدم سرعتش درست بود

برای بنده هم پیش نیومده...
تو task manager میتونید ببینید ram زیاد مشغوله یا cpu اگر ram بود احتمالا به خاطر حجم فایله. و کاهش سرعت هم ممکنه به همین دلیل باشه. اگر هم cpu زیاد مشغول بود احتمالا کدی داره دائم اجرا میشه یا یچیزی تو این مایه ها. این جوری شاید راحتتر مشکل رو پیدا کنید.

cpu 4 5 درصد مشغوله
ولی بلد نیستم ببینم چقدر ram مشغوله !

silvercover

کاربر متخصص
نه فعل و انفعال خاصی با جایی نداره

Object > Create > FLash

بله Embedded اش میکنم

فلش های کم حجم 2 3 تا دیدم سرعتش درست بود

مشکل از همین Embed کردن فایل فلش هست. MMB از پس فایل های حجیم برای Embed کردن بر نمیاد و در نتیجه برنامه نهایی موقع اجرا کند میشه. بهترین کار اینه که فایل فلش رو در کنار فایل Exe ای که ساخته میشه قرار بدین.

shirini_forush

Well-Known Member
کل رم شما چقدره؟
اگر نزدیک 745 یا کمتر از اونه قطعا مشکل از حجم زیاد برنامه تونه. باید از صدا، فیلم، تصویر و است های مشابه کمتر استفاده کنید.

محمدمهدی

Well-Known Member
آقایون ببخشید که دیر به این مبحث رسیدم چون می خواستم از همون اول بگم که آقای
divx_megabit
درست می گن ام امبی فلش ها رو بااسکریپتهای خودش اجرا میکنه باورتون نمیشه
امتحان کنید
1. اول برید از تو مثالهای خودش مثال ساعت رو که به صورت فلش هست بزارید توی تاپ لایر برنامتون
2. بعد یه اسکریپتی به نام اسکریپت بسازید حالا توی اون هر چیزی که می خوای بزارین و حتی یک کلیدم برای اجرای اون نزارید حالا برنامه رو اجرا کنید
می بینید آنقدر اون اسکریپت تکرار می شه تا خسته بشید چون اون فایل فلش نیشت اون یه فایل ام ام بی بوده که تبدیل شده برای همین آقای دویکس عزیز بهترین کار اینکه یا از تعداد فریماتون کم کنید و یا از صفحه اچ تی ام ال استفاده کنید

silvercover

کاربر متخصص
divx_megabit
امتحان کنید
1. اول برید از تو مثالهای خودش مثال ساعت رو که به صورت فلش هست بزارید توی تاپ لایر برنامتون
2. بعد یه اسکریپتی به نام اسکریپت بسازید حالا توی اون هر چیزی که می خوای بزارین و حتی یک کلیدم برای اجرای اون نزارید حالا برنامه رو اجرا کنید
می بینید آنقدر اون اسکریپت تکرار می شه تا خسته بشید چون اون فایل فلش نیشت اون یه فایل ام ام بی بوده که تبدیل شده برای همین آقای دویکس عزیز بهترین کار اینکه یا از تعداد فریماتون کم کنید و یا از صفحه اچ تی ام ال استفاده کنید

منظورتون رو واضح تر بفرمایین لطفا.

divx_megabit
امتحان کنید

مرسی از جواب.... یعنی چی از صفحه اچ تی ام ال استفاده کنم ؟ :-?

محمدمهدی

Well-Known Member
در جواب آقای سیلور باید بگم که منظورم اینه که در مثال ساعت ام ام بی برنامه چند تا اسکریپت داره که اونا کاملا توی خود ام امبی تداخل دارند.
و در جواب گفته دوسمون شی اچ تی ام ال همونی است که صفحه اینترنتی داخل اون باز میشه
به جای اون شما آدرس فلشتون رو بدید.
اگه خیلی مبهمه بگید تا مثال بزارم.

محمدمهدی

Well-Known Member
یه مثال خوب

خوب دوست عزیز بعد از چند وقت حوصله کردم و یه مثال ساختم که هم فول اسکرین باشه و هم از اچ تی ام ال استفاده کنه
و بعد از این مثال یه خواهش کوچولو و حقیرانه دارم که لطفا امظائتون رو شاد کنید البته اگر عیبی نداره
در ضمن برای اینکه این مثال کار کنه آدرس فلش رو مثلا بزارید همون ساعت مثال خود ام ام بی
و با اسکیپ خارج بشید چون کلید نزاشتم

پیوست ها

• Full.rar
    618 بایت · بازدیدها: 11

جدیدترین ارسال ها

بالا