:: سرعت درایو ::

AhadGD

Well-Known Member
با سلام خدمت دوستان عزیز یه مشکل که جدیدا به سراغ درایو هام اموده اینه که به شدت سرعت باز کردن اونا پایین اومده حالا میخواستم از شما یه کمک بگیرم اگه جواب بدین ممنون میشم.
یه مشکل دیگه اینکه فایل های مخفی رو هم نمی تونم ببینم یعنی توی folder option توی tab viwe گزینه show hiddeen file فعال نمیشه ممنون میشم اگه کمکم کنید.

emad_67

Member
با سلام خدمت دوستان عزیز یه مشکل که جدیدا به سراغ درایو هام اموده اینه که به شدت سرعت باز کردن اونا پایین اومده حالا میخواستم از شما یه کمک بگیرم اگه جواب بدین ممنون میشم.
درایو های هارد یا سی دی؟
اگه منظورت دارایو های هارد هست که بهتره یه بار هاردت رو defrag کنی و حجم درایو هات رو نزاری خیلی پایین بیاد. اگه ویندوزت هم خیلی سنگین شده میتونه مشکل از اون هم باشه.
اگه منظورت cd drive هست ، در صورتی که مشکل سخت افزاری نباشه اگه خیلی کار کرده باشه ممکمنه لنز اون کثیف شده باشه و یا باید خودت باز کنی و تمیزش کنی و یا از لنز پاک کن ها استفاده کنی. البته من خوذم از لنز پاک کن استفاده کردم و زیاد نتیجه ای نگرفتم.
یه مشکل دیگه اینکه فایل های مخفی رو هم نمی تونم ببینم یعنی توی folder option توی tab viwe گزینه show hiddeen file فعال نمیشه ممنون میشم اگه کمکم کنید.
اینجا رو ببین:
http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=83212

AhadGD

Well-Known Member
منظورم از هارد پارتیشن های سیستم است .چون هر وقت ویندوز عوض می کنم اول سرعت پارتیشن هام خوبه ولی وقتی برنامه هام رو کامل نصب میکنم باز این مشکل به سراغم میاد .در ضمن سیستمم رو هم با انتی ویروس nod32وnorton 2007وavest ویروس کشی کردم .ولی هیچ ویروسی پیدا نکرد.در ضمن هر درایوامم حداقل 10گیگ فضای خالی داره .

جدیدترین ارسال ها

بالا