سرعت بسیار پایین Flash CS4

faraztd

Member
با عرض سلام و خسته نباشید و یک مشکل بسیار اساسی دارم در فلش CS4 و اون اینکه سرعت این برنامه بر روی دستگاه من بسیار پایین هست و به سختی میشه باش کار کرد در صورتی که سیستم من از لحاظ سخت افزاری تقریبا بالاست حتی من با سیستم نه بصورت خرفه ای ولی همین طور معمولی مایا هم حتی کار میکنم و اصلا کم نمی یاره در مورد خود نرم افزار هم تا کنون از چندین نسخه مختلف استفاده کردم ولی هیچکدام سرعت خوبی نداشتن و واقعا نمی شه باش کار کرد .

مشخصات سیستم من :

ویندوز 7

cpu : core 2 duo 2.10Hz 2.10 Ghz

Memory : 4 GB ddr2

system type : 64 bit

Graphic : 1 GB Dedicate 2 GB shear

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که باید چکار کرد

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
دقیقا مشکل با ویندوز 7 می باشد که 64 بیت است ، وسیستم شما کاملا مناسب می باشد.
در واقع این مشکل از فلش می باشد ... از ویندوزی استفاده نمایید که 32 بیت باشد (xp...)
به احتمال زیاد این مشکل در نسخه cs5 دیگر وجود نخواهد داشت....

Mr. LonelY

کاربر فعال
شما ویندوز 7 32بیتی نصب کن!!
موقع نصب به جای 64بیتی، 86 بیتی رو انتخاب کن!!
مشکل حل میشه!!

BioDread

Banned
من رفتم تحقیق و متوجه شدم فلش فقط با 32 بیتی خوب کار می کنه

اینم مشخصات سیستم مورد نیاز

System requirements

Windows

• 1GHz or faster processor
  • Microsoft® Windows® XP with Service Pack 2 (Service Pack 3 recommended) or Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, or Enterprise with Service Pack 1 (certified for 32-bit Windows XP and Windows Vista)
  • 1GB of RAM
  • 3.5GB of available hard-disk space for installation; additional free space required during installation (cannot install on flash-based storage devices)
  • 1,024x768 display (1,280x800 recommended) with 16-bit video card
  • DVD-ROM drive
  • QuickTime 7.1.2 software required for multimedia features
  • Broadband Internet connection required for online services*
منبع adobe.com

faraztd

Member
64 بیتی که داره منم همونو نصب کردم ولی سرعتش فاجعه است متاسفانه نمی تونم من ویندوزم رو تغییر بدم چون لایسنس دار 7 64 بیتی دارم و اینکه باقی نرم افزرا هام همه 64 هست مجبورم صبر کنم تا نسخه جدید فلش بیاد ولی از همچین شرکتی باعث تاسف هست که همچین مشکلی رو در همچین نرم افزار مطرحی داشته باشه .

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
64 بیتی که داره منم همونو نصب کردم ولی سرعتش فاجعه است متاسفانه نمی تونم من ویندوزم رو تغییر بدم چون لایسنس دار 7 64 بیتی دارم و اینکه باقی نرم افزرا هام همه 64 هست مجبورم صبر کنم تا نسخه جدید فلش بیاد ولی از همچین شرکتی باعث تاسف هست که همچین مشکلی رو در همچین نرم افزار مطرحی داشته باشه .
دوست عزیز ، Flash CS3 رو هم تست کردی؟
اگه مشکلی نداشته باشه می تونی تا نسخه جدید با CS3 کار کنی ، کلا CS3 خیلی سبک تره ، حتی روی سیستم های پایین...

برای نسخه جدید هم یه دو ماهی می بایست صبر کنید ....:green: که انشاء الله نسخه جدید بیاد...

faraztd

Member
دوست عزیز ، flash cs3 رو هم تست کردی؟
اگه مشکلی نداشته باشه می تونی تا نسخه جدید با cs3 کار کنی ، کلا cs3 خیلی سبک تره ، حتی روی سیستم های پایین...

برای نسخه جدید هم یه دو ماهی می بایست صبر کنید ....:green: که انشاء الله نسخه جدید بیاد...

نه تست نکردم . رو ویندوز 7 نصب میشه ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا