سرعت باز شدن پروژه ی 3dmax یهو شدیدا کم شده

سلام
راستش یه فایل مکس دارم که حجمشم زیاد نیست...حدود 27 مگابایت هست با تکسچر......اما اخرین باری ک باهاش کار کردم ب خاطر تنظیمات زیاد و تکسچرایی که هرکدومشون حدود 4 مگابایت حجم دارن یدفعه برنامه یه هنگ طولانی کرد و مجبور شدم ک خاموش روشن کنم سیستم رو اما وقتی باز خواستم برنامه رو بازش کنم خیلی خیلی کند شده بود و فایلی که قبلا تو نهایتش 1 دقه باز میشد الان شاید تو نیم ساعت هم باز نشه و تازه اصلانم راحت نمیشه باش کار هم کرد از بس کنده و مدام هنگه...الان سومین باره ک این بلا سرم میاد و باعث شده از مکس دلسرد بشم با این وضع چون کلی زحمت میکشم رو ی پروژه و یدفعه همه زحمتام اینطور ب باد فنا میره
بنظرتون چکار کنم ک فایل برنامه ب حالت اولش برگرده و سرعتش مثل قبل شه؟ باید تو محیط برنامه چه تنظیماتی انجام بدم؟.....چون احتمالا ک از حجم و تنظیمات برنامه نیست چون فایلای سنگینتری هم دارم که راحت باز میشن......اگه کسی در این مورد راهنماییم کنه واقعا مدیونش میشم چون بدجور ب این فایل مکس نیاز دارم و مشکل بزرگیه برام

آخرین ویرایش:

سید163163

Active Member
مشکل از رم شماست چک کنید احتمالا از چند رم استفاده میکنی که چند تا از آنها از کار افتاده اند

مشکل از رم شماست چک کنید احتمالا از چند رم استفاده میکنی که چند تا از آنها از کار افتاده اند

خب چطور میتونم بفهمم رم هام از کار افتادن و چطور باید مشکلشو حل و رم ها رو باز فعال کنم؟
(ضمنا اینم بگم که فایلای دیگه ی مکس رو با سرعت عادی باز میکنه سیستمم فقط این فایل اینطوره در حال حاظر

3dmad

Well-Known Member
خب شما که میفرمایید چند بار هم قبلا این مشکل براتون پیش اومده بهد هم رفع شده مشکل از رمتون نمیتونه باشه ( حالا هم اگه میخواین مطمئن شید، کاری نداره یه پراپرتیز از مای کامپیوترتون بپگیرید اونجا میزان مورد استفاده رمتونو نوشته)

ولی هر وقت براتون یه چنین مشکلی پیش اومد بعد از باز کردن دوباره مکس اولین کاری که میکنید به پوشه auto back تون برید و آخرین یا اکه اونم نشد یکی مونده به آخرین فایل سیو شدتونو باز کنید و ازشش استفاده کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا