سرعت بارگذاری یک صفحه که اطلاعاتش را از یک فایل متنی می‌خواند

esf-kh

Member
با درود . یک صفحه طراحی کرده‌ام که اطلاعات موجود بر روی آن از روی یک text فایل خوانده می‌شود . سوالی که داشتم این است که این اطلاعات اگر از داخل یک فیلد اکسس خوانده شود سریعتر صفحه لود می شود یا اینکه از روی یک text فایل ؟ با استفاده از creatobject من یک آبجکت textstreem را نمونه سازی کرده‌ام و دیتا را از داخل فایل tetx می‌خوانم . در ضمن اگر در یک زمان تعداد کاربران آنلاینی که از این صفحه بازدید می‌کنند زیاد باشد مثلا 50 نفر آیا استفاده از text فایل جواب می‌دهد ؟ در ضمن اطلاعات ذخیره شده روی فایل text ارزش محافظت ندارند و تنها سرعت بارگذاری صفحه مهم است .

mosyhey

Member
فکر نکنم مشکلی داشته باشد. من هم یک زمانی از این روش استفاده گسترده ای می کردم. در موارد بخصوصی هم می توانی با include هم کار کنی اگر حوصله ساخت آبجکت نداری.
اما بایستی امتحان کنیم مثلاً 1000 کلمه یکسان را یک بار از دیتا بیس و یک بار از فایل متنی وارد کنیم. ببینیم مدت زمان تشکیل صفحه هر کدام چقدر است. من این کار را خواهم کرد و اگر به نتیجه ای رسیدم جواب را اینجا می گذارم.
البته مشخص است که دیتا بیس اصلاً برای همین کار ها درست شده است.

آخرین ویرایش:

esf-kh

Member
دوست گرامی بسیار سپاسگزار هستم . به نظر من دیتابیسی که درست طراحی شده باشه آنوقت سرعت انتقال دیتا از دیتابیس به صفحات بالا خواهد بود . اما بنظرم البته تجربی اگر اطلاعات از روی text بروی صفحه انتقال داده بشه سریع تر عمل می کنه . البته چند تا استثنا داره اولش اینکه حجم اطلاعات نباید زیاد باشه وگرنه نتیجه برعکس می شه و کلا صفحه بالا نمی یاد . از طرفی اینطور که من شنیدم دیتا بیس مانند access و sql server و ... می توانند در آن واحد تعداد زیادی کاربر آنلاین راپشتیبانی کنند . یعنی تعداد افراد آنلاینی که صفحات را می بینند بیشتر است . به هر حال من جایی خونده بودم که اکسس حداکثر 200 نفر را می تواند پشتبانی کند . در مورد تکست را نمی دونم . این شد که این تاپیک رو زدم .

جدیدترین ارسال ها

بالا