سربرگ - كارت ويزيت و آرم
AliReza Bahrami مدیر انجمن Oct 10, 2009 #2 سلام اين كارتون هم زيبا شده فقط زيادي سرد شده تو زمينه خاكستري بهتره از رنگ هاي گرمتري استفاده كنيد البته بستگي به كار و سليقه سفارش دهنده هم داره موفق باشيد
سلام اين كارتون هم زيبا شده فقط زيادي سرد شده تو زمينه خاكستري بهتره از رنگ هاي گرمتري استفاده كنيد البته بستگي به كار و سليقه سفارش دهنده هم داره موفق باشيد
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. Oct 10, 2009 #4 این هم کار قشنگیه، ولی کارهای دیگت بهتر بود. موفق باشی
No0$HiN Member Oct 12, 2009 #8 gilas گفت: اين كارتون هم زيبا شده فقط زيادي سرد شده تو زمينه خاكستري بهتره از رنگ هاي گرمتري استفاده كنيد البته بستگي به كار و سليقه سفارش دهنده هم داره کلیک کنید تا باز شود... زیباس
gilas گفت: اين كارتون هم زيبا شده فقط زيادي سرد شده تو زمينه خاكستري بهتره از رنگ هاي گرمتري استفاده كنيد البته بستگي به كار و سليقه سفارش دهنده هم داره کلیک کنید تا باز شود... زیباس
flashpro کاربر فعال Oct 12, 2009 #10 طرح ساده ای هست به نظرم، بیشتر جای کار داره کلیک کنید تا باز شود... سر برگو زياد شلوغ نميكنن دوست خوب من
طرح ساده ای هست به نظرم، بیشتر جای کار داره کلیک کنید تا باز شود... سر برگو زياد شلوغ نميكنن دوست خوب من