سخني كوتاه درباره گرافيك كامپيوتري

client

Member
مي توان گفت كه طراحي گرافيك بطور اعم بايد داراي دو ويژگي اساسي باشد:
1 – منطق تجسمي
2 – سادگي
اما امروزه متاسفانه با توجه به استفاده ناصحيح از اين ابزار در بسياري از كارهاي ارائه شده كه ديدگان را مي آزارد نه منطق تجسمي مشهود است و نه سادگي قرين با آنها. اما كساني كه مجهز به علم اين رشته هستند . با استفاده خلاقانه از امكانات كامپيوتر آثاري چشم نواز عرضه مي نمايند.
امروزه عموما تصور مي نمايند كه هنر را بايد در آثار گرانبها و موزه اي يافت. اما چه بسا كه هنر مي تواند همانند وسيله اي ارتباطي ارزان قيمت و گران ارزش در اختيار عموم مردم قرار گيرد و اين بر عهده طراح گرافيك( گرافيست) است. مشكلات طراحي گرافيك كه اصل را بر ارتباط با مخاطب قرار داده بايد بدست طراح گشوده شود. اما اگر طراح فاقد شناخت و توانايي انجام آن باشد اين وسيله يعني كامپيوتر از عهده انجام آن بر نمي آيد.
مسائل نظري ( مباني ) مباحثي عام در اين رشته اند. هر چند كه طراحي و هنر بواسطه خصلت ويژه خود كه آزادي در بيان و اجرا مي باشد تابع قانون مندي خاصي نيست اما بسياري از تجربيات كه در بوته آزمايش سرافراز بوده اند بصورت قانون در آمده اند.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
به نظر من بیشتر صحبتهای شما رو میشه تو این جمله خلاصه کرد که برای ایجاد یک اثر خوب باید اول علم و تجربه کافی برای ایجاد اون اثر رو داشت و دوم اینکه پیش از نشستن پشت کامپیوتر برای ایجاد یک اثر بدونیم که چکار میخوایم انجام بدیم نه اینکه مثلا بیایم بشینیم پشت کامپیوتر و بعد تازه فکر کنیم که خوب حالا چون مثلا بیکارم چکار کنم یا چه طرحی بزنم؟!

S.H.R.M.K

Well-Known Member
به نظر من بیشتر صحبتهای شما رو میشه تو این جمله خلاصه کرد که برای ایجاد یک اثر خوب باید اول علم و تجربه کافی برای ایجاد اون اثر رو داشت و دوم اینکه پیش از نشستن پشت کامپیوتر برای ایجاد یک اثر بدونیم که چکار میخوایم انجام بدیم نه اینکه مثلا بیایم بشینیم پشت کامپیوتر و بعد تازه فکر کنیم که خوب حالا چون مثلا بیکارم چکار کنم یا چه طرحی بزنم؟!

البته من اون اولا دقیقا از روی بیکاری طرح میزدم و نمیدونستم دارم چی میزنم تا کم کم راه افتادم و علاقه مند شدم.

cubit

New Member
البته من اون اولا دقیقا از روی بیکاری طرح میزدم و نمیدونستم دارم چی میزنم تا کم کم راه افتادم و علاقه مند شدم.
منم همینطور.
ولی از همه چی گذشته بعضی موقع ها هم چیزای خوبی میزدم.

جدیدترین ارسال ها

بالا