سخت افزار

alireza_75

Member
با سلام
سوالی در باره رابط های گذرگاه که از cdRom و Hard و FloppyDrive به مادربورد وصل می شن دارم.
می خوام ببینم اگه این رابط ها رو نداشته باشم چگونه می تونم این نوارا رو تهیه کنم ؟
اسامیشون چیه؟
چه تفاوت هایی با هم دارند؟
آیا هر cdRom و Hard و FloppyDrive نوار مخصوص به خود دارد؟:mad::shock:

ممنونم اگه راهنماییم کنید

EMIRATES

Active Member
با سلام

به کابل هایی که قطعاتی مانند Floppy Drive - Hard Disk Drive - CD-(ROM-RW)/DVD(ROM-RW)/COMBO را به مادربورد وصل میکند, IDE یا همان Internal storage device connector گفته میشود.

نمونه ای از کابل و جای اتصال آن روی مادربورد :

این نوع کابل 3 نوع دارد.

نوع اول : برای سی دی رام یا... که مانند عکس بالا می ماند.
نوع دوم : برای هارد دیسک درایو که همانند عکس بالا اما با تفاوت اینکه کمی رشته بیشتر دارد (برای بالا بردن سرعت انتقال اطلاعات)
نوع سوم : برای فلاپی درایو استفاده میشود - امروزه استفاده کمی دارد - اندازه رشته ها تقریبا نصف کابل سی دی رام می باشد.
این کابل ها به راحتی و در هر فروشگاه کامپیوتر و به خصوص تعمیرگاه کامپیوتر یافت میشود.

کافی است برای خرید آن , کابل IDE را از فروشنده درخواست کنید.

با تشکر.

آخرین ویرایش:

alireza_75

Member
اولا سلام
دوما از جوابتون ممنون
سوما کابل HardDisk با کابل cdDrive چه تفاوتی می کند؟ چون Hardو CDDriveمن توسط یک کابل وصل شده اند!
چهارما : مثلا هر CDDrive کابل مخصوص به خود دارد؟ یعنی مثلا کابل هایی که برای CDDrive ها استفاده می شوند با هم تفاوت ندارند.
:shock:

با تشکر

EMIRATES

Active Member
با سلام

همونطور که گفتم کابل hdd یکم رشته هاش زیاد تر از کابل cdrom هست که با این وجود با کابل cdrom هم به خوبی کار میکنه.

خیر دوست عزیز. بستگی به نوع cdrom داره که کلا 2 نوع هست.

1- sata 2- ide

همه ی cdrom هایی که sata میخورن با کابل معمولی sata - و همه ی cdrom های ide خور با ide معمولی کار می کنند.

با تشکر.

جدیدترین ارسال ها

بالا