سخت افزار مورد نظر برای نقاشی با فتوشاپ ؟

2lphin

Member
سلام دوستان
سال نو مبارک
می خواستم اسم سخت افزار برای نقاشی با photoshop اسمش چیه ؟؟؟ چه مدلهایی داره با قیمت ؟؟؟؟؟

mohsenshahab

Active Member
قلم نوری تو نمایشگاه که من قیمت گرفتم از 40000 هست تا دو سه میلیون که البته امکانات زیادی داره مث اینکه خودت میتونی باهاش رو مانیتور بکشی
بعدشم برای نقاشی کشیدن تو فتوشاپ اول باید هنرشو داشته باشی بعد قلمشو

sprants

Member
یکی از دوستان من که خودش داره استفاده می کنه میگه تو ایران ارزش نداره بخری مگر اینکه از کشور هایی مثل چین و تایلند برات بیارن . در مورد کارشم اونجوری که من میبینم با استفاد ه از قلمش هرکاری میخواد میکنه . دیگه بقیشو خودتون بگیرید ! . آقا محسن شما هم یه زحمت بکش بگو این هنری که میگی چیه ؟ بیشتر توضیح بده .

ممنون

mohsenshahab

Active Member
سلام عزیز منظورم هنر نقاشی و گرافیک بود (قصد جسارت نداشتم) چون قلم نوری که معجزه نمیکنه فقط اون چیزی که شما میکشین رو به مانیتور منتقل میکنه
در مورد این هم که گفتی بایداز چین و... وارد کنی همینهایی هم که تو بازار هست رو که خودشون تولید نمیکنن اونا هم وارد میکنن

sprants

Member
ببخشید این چه حرفیه من واقعا می خواستم بدونم آیا منظورت هنر خاصیه یا نه همین ! فکر بد نکنید !
دوم اینکه به من گفتن اونجا جنسایی که مسلا حتی یک هفته از اونا استفاده شده و کاملا نو هست با یک سوم قیمت بازار در فروشگاههای معتبر حتی با ضمانت موجوده منم منظظورم این کالاها بود .

جدیدترین ارسال ها

بالا