ست اداری شرکت هیراد

legendarp

Well-Known Member
ست اداری شرکمت هیراد البرز کارهای ساختمانی
نظر بدید خوشحالمون می کنید دوستان گگل
فوتوشاپ خالص
زمان هم تقریابن چند ساعت یادم نیست
لوگو مال خودشون بود فقط ست اداری

پیوست ها

• full2.jpg
    full2.jpg
    360.6 کیلوبایت · بازدیدها: 84
آخرین ویرایش:

MOSTAFA

کاربر فعال
کار خوبی شده فقط یکم ترکیب رنگش میتونست بهتر باشه، قرمز تند با صورتی و سفید...میشد بهتر از این باشه
اما دیزاین کار خوبه
موفقیتـ:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
به نظر من هم كليت كار خوبه
تركيب رنگ يكم ضعيفه و تقريبا تم دخترونه اي داره
براي يه شركت ساختماني فكر ميكنم ميشد تركيب بهتري انتخاب كرد

موفق باشيد

legendarp

Well-Known Member
مرسی از نظر هاتون
والاش خودش گفت قرمز و صورت یو این جور رنگها رو می خوام اصلا ببینید لوگوش هم قرمز و اینهاست
رنگ بندی ها رو زیاد هم روش مناور بدی چون کاغذ تحریر 100 گرم هست رنگ رو توی خودش می کشه و رنگگ مرده روش در میاد و تیره تر میشه و اختالف رنگ پیدا می کنه و بساط میشه کاری که هلو میره توی گلو رو که آدم نمی پیچونه
اگر خواستم کار بزنم واسه مسابقه و شرایط مهم اونقت فکر می کنم روش این رو نهایت واسه طراحیش 200 تومن می ده :d
----------
از همه بهتر اینکه الان اومده دیده می گه این چیه این که ست اداری نیست یه کاغذ به من نشون داده می گه این ست اداریه این کاغذ که نشون داده از این ست اداری 5 تومنی ها که با پرینتر و ریسو می زنند طراحی هم نداره تک رنگ و سیاه سفید می گه اینا ست اداریه شما فقط لوگو ما رو بزار توش
خیر سرش مدیر عامله داره خرج می کنه با شرکتهای بزرگ هم طرف حسابن
البت چشمش دنبال کارهای مشتریاشه که یه چیزی مثل اونها بزنه ما نمی دونم چرا اینجوری م یکنه
من که از روی طراحیم پایین نمیام و آخرش هم یه کلام پولش رو هم می گیرم حالا خواست ریسو بزنه :d
----------------

R-med

Well-Known Member
سلام :rose:

دقیقا من هم خواستم بگم ترکیب رنگش جالب نشده

دم سلیقه ی مدیر عامله گردم . بنده خدا میخواد یه چیز ساده و قدیمی داشته باشه . پابند به سنته :green:

یا علی

nima_dsnr

کاربر VIP
ببین سعی کن کاری که قبول میکنی رو طوری طراحی کنی که همه جا بگی این کار من بوده
باهاش چونه بزن که بیشتر بگیری... اما اگه به یکی مثل من خوردی بیشتر بهت نداد از طراحی چیزی نزن!
این هم کار خیلی قشنگیه ولی بنظرم اگر بجای قرمز از رنگ صورتی پر رنگ تر از کناره ها استفاده کنی بهتره.
هم برای پاکت هم برای سربرگ
کارت ویزیت ها خیلی خوبن.
موفق باشی

legendarp

Well-Known Member
مرسی از همه دوستان
و نظرهای خوبتون
منم با نظر رنگ شما ها موفقم اما گفتم که
چون کار قرار هست چاپ بشه اون رنگی که شما مد نظرتون هست روی کاغذ تحریر در نمیاد و کدر تر میشه واسه همین برق نداره و اختلاف رنگ داره جیگرای خودم واسه همین یه کم اذیت میکنه
--------
مرسی نیما جان حواسم به اینی که می گی هست عزیزم ولی به وقتایی آدم مجبوره یه کارهایی بکنه اینم از اون موقعه هاست که با این وضع خراب بازار

rohnaz

Well-Known Member
خیلی خسته نباشی.کلیت کار زیبا (چیدمانش )
رنگش هم که درخواستی بوده (امان از دست مدیرعامل)

asa.graphic

Well-Known Member
سلام

بـنطر مـــن یه کـــار زیــــبا و بســـیار حـــرفه ی ........ عـــالــیه .......

موفق باشی ...

legendarp

Well-Known Member
مرسی از همه نظرهای دوستان ایشالا کارهای بدی جبران می کنیم

Yunes.grapix

Well-Known Member
کار قشنگی شده . با وجود اینکه من هم با نظر دوستان موافقم در خصوص رنگ بندی و دخترونه بودن رنگ ها ... اما رقم یادت نره . اونو بگو چقدر گرفتی

جدیدترین ارسال ها

بالا