ستارگان چشمک زن

massomeh1

Member
:rose:سلام من نیاز فوری به یک فوتیج شب با ستارگان چشمک زن دارم خودم هرچی سرچ کردم چیز مناسبی پیدا نکردم حتی در یوتیوب هم سرچ کردم حتی یک آموزش که بشه در افتر افکت بکگراندی از شب ساخت که ستاره ها در اون چشمک می زنند هم پیدا نکردم میشه لطف کنید بفرمایید چطوری این بک رو خودم درست کنم یا لااقل راهنمایی کنید که فوتیج اونو از کجا میشه دانلود کنم. ممنون میشم .:-?

khoushechin

Well-Known Member
سلام
شما میتونید یه عکس از آسمون با ستاره داشته باشید و با استفاده از مااسک اونا رو چشمک زن کنید.
یا با استفاده از پلاگین پارتیکل

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
یه پریست پارتیکولار هست که حالت چشمک زن رو داره که میتونی با مچ کردن به یه عکس از آسمون بدون ستاره به چیزی که می خوای برسی

massomeh1

Member
یه پریست پارتیکولار هست که حالت چشمک زن رو داره که میتونی با مچ کردن به یه عکس از آسمون بدون ستاره به چیزی که می خوای برسی

سلام من پریستهای پارتیکولار رو در افترافکت سی اس 5 چک کردم گزینه هایی که داشت ستارگانی بودند که در حل حرکت به جلو هستند اما من ستارگانی می خوام که ثابت در جای خود باشند و فقط چشمک زن باشند مثل آسمان شب واقعی . آیا در تنظیماتش میشه تغییری داد که این حالت بدست بیاد اگر میشه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم.

massomeh1

Member
سلام
شما میتونید یه عکس از آسمون با ستاره داشته باشید و با استفاده از مااسک اونا رو چشمک زن کنید.
یا با استفاده از پلاگین پارتیکل

شما که فرمودید با عکس و ماسک من متاسفانه متوجه نشدم چطوری با ماسک به این حالت برسم میشه بیشتر توضیح بدین که من متوجه بشم دقیقا باید چکار کنم.

khoushechin

Well-Known Member
با پارتیکل بهتر و سریع تر به نتیجه می رسی
منظور من دستی بود

massomeh1

Member
در فترافکت سی اس 5 بخش effect & preset‌در سمت راست برنامه اولین بخش آن animation preset هست که وارد زیرمجموعه اش که بشی و فولدر پارتیکل اف ایکس رو داره که در زیرمجموعه آن انوع مختلفی پریست آماده وجود داره امیدوارم خوب توضیح داده باشم و متوجه شده باشی.:rose:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام خدمت دوست عزیز

من تنظیماتشو برات آماده کردم بعد از باز کردن پروژه از پریست سیو بگیرید که بتونید تو هر پروژه ایی باز ازش استفاده کنید

پیوست ها

• Sky Star Particular.zip
    13.4 کیلوبایت · بازدیدها: 42

massomeh1

Member
:rose:سلام ممنون از لطفتون خیلی سپاسگزارم اما ای کاش یک کمی دربراه نحوه ساخت اون توضیح می دادید که خودم بتونم تنظیماتش رو هرطور می خوام تغییر بدم مثلا این سرعت چشمک زدنش به نظرم زیادتر از سرعت واقعی چشمک زدن ستاره های آسمون هست اگر بخوام سرعتش کمتر بشه و آروم چشمک بزنه چه تنظیماتی رو باید تغییر بدم ؟ ممنون میشم اگر توضیح بدید.
در ضمن من پروژه رو در افتر سی اس 6 باز کردم اما در بخش effect & preset پریستها آاماده برای پاریکولار مثل افتر سی اس 5 وجود نداره ! شما می دونید چرا ؟
و یک خواهش کوچولوی دیگه اینکه من یادم نیست چطوری باید پریست رو ذخیره کنم میشه لطف کنید بگین ؟؟؟ واقعا ببخشید به زحمت افتادید .
:rose:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
شما میتونید زمان (عمر ) ذرات رو زیاد کنین تعداد Particle per sec رو کم کنین

و در نهایت برای ذخیر هم روی نام افکت در قسمت Effect setting که با f3 میاد کلیک کنید بعد از منو Animation گزینه Save animation Preset رو میزنی که در نهایت برای پیدا کردن مجدد این پریست از قسمت Animation Presets بر روی User Presets قابل رویت هست

massomeh1

Member
بازهم متشکرم فقط این حالت چشمک زن با life ایجاد شده ؟
به هر حال از اینکه کمک کردید سپاسگزارم.موفق باشید
.:)

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
یه نگاهی به تمام آپشن های این پلاگین بنداز

برای شروع و پایان ذرات میتونید از رسم نمودار هم استفاده کنید که در ابتدا با opacity بالا باشه یا پاین که همین برای چشمک زدن عمل میکنه

clickrast

Member
با خود Fractial Noise هم خیلی راحت میتونی این افکت رو ایجاد کنی. کنتراست رو زیاد ، brightness رو کم و سایزشون رو هم متناسب با چیزی که میخواین قرار بدین و بعد با انیمیت کردن evolution چشمک زنشون کنید.

good luck with that :D

جدیدترین ارسال ها

بالا