ستاره دنباله دار

vodka

Member
سلام دوستان.واسه یه طراحی نیاز به عکس ستاره دنباله دار داشتم ولی هرچی گشتم جایی پیدا نکردم.حتی تو بخش درخواست عکسم کسی کمکم نکرد.خودم اینو ساختم ولی به نظرم اون چیزی که میخواستم نشد.میخواستم ببینم به نظر دوستان چه تغییراتی باید روش بدم؟یا اگه کسی میتونه یکی بهترشو بسازه.:oops:
ممنون.
21joqqa.jpg

آخرین ویرایش:

dmoukh

Member
زیاد جالب نشده
اول باید پس زمینه اونو سیاه یا آبی تیره کنی تا نماد شب رو داشته باشی
بعد از حالت بلور استفاده کنی (برای کل کار ) در ضمن ادامه ستاره یه حالت قوس داره
ستاره رو کامل سفید نشون بده و بعد از اون یه حاله نور سفید اطرافش ایجاد کن با استفاده از کپی کردن لایه ستاره و استفاده از گاشن بلور البته لایه کپی شده رو زیر لایه اصلی ستاره بذار
امیدوارم کمکی کرده باشم موفق باشی

vodka

Member
زیاد جالب نشده
اول باید پس زمینه اونو سیاه یا آبی تیره کنی تا نماد شب رو داشته باشی
بعد از حالت بلور استفاده کنی (برای کل کار ) در ضمن ادامه ستاره یه حالت قوس داره
ستاره رو کامل سفید نشون بده و بعد از اون یه حاله نور سفید اطرافش ایجاد کن با استفاده از کپی کردن لایه ستاره و استفاده از گاشن بلور البته لایه کپی شده رو زیر لایه اصلی ستاره بذار
امیدوارم کمکی کرده باشم موفق باشی

خودمم همینطور فکر میکنم.
گفم که تو 1طرحم دارم ازش استفاده میکنم.پس زمینش مشکی نیست ولی تیره هست.
این حالت بلور که میگیو میشه بیشتر توضیح بدی؟نگرفتم منظورتو:cry:با pen کشیدمش.اونم با چه دردسری چون کار با penام خوب نیست.قوس دادن این ستاره واسم مشکله.
Ok استفاده کردم از کمکمت.خیلی لطف داری.
اگه میشد دوستانم چنتا از این ستاره ها بسازن اینجا بذارن خیلی خوب میشد:D

vodka

Member
این کاره خودته؟با براش کشیده درسته؟با pen نیست.میرم ببینم میتونم با براش بسازم؟ساختم همینجا میذارم!

DANG3R

Member
روش بیشتر کار کن .. افکت ها ، فیلتر ها ، بک گراند و همه این چیزا رو در نظر بگیر ...

vodka

Member
یه همچین چیزی دراومد.البته با پس زمینه ی اصلیش خیلی بهتر شد.ولی به دلم نمیشینه:sad:
250r1vt.jpg

HamidSHS

Active Member
خب این یکی خیلی از قبلی قشنگتره
چرا از براش استفاده نمیکنی؟
موفق باشی
یاعلی

vodka

Member
یعنی براش ستاره دنباله دار؟مگه هست؟من جایی پیداش نکردم.تو همین انجمن ها هست دانلود کنم؟

HamidSHS

Active Member
سلام
آره باید باشه
از بچه های قسمت براش های فتوشاپ درخواست کن
احتمال 95% هست
موفق باشی
یاعلی

جدیدترین ارسال ها

بالا