سبد روی تاقچه

Mandana

Active Member
سلام خوبین؟:دی
چند روزیکه نت نداشتم بیکار بودم گفتم یه کار بزنم.بیشتر سبدش طول کشید و آیینه شمعدون.ولی راضی ام ازش:neutral::}
در ادامه تکستچر دیفال!!! عوض می شه و دیتیل ایینه رو شاید یکم بیشتر کنم.منتها توی رندر واقعن نمی دونم چجوری بیتره.شاید با همین رندر یکم ور برم امشب تمومش کنم بره:دی
ممنون موفق بباشین:rose:

پیوست ها

• LightTent.jpg
    LightTent.jpg
    320.5 کیلوبایت · بازدیدها: 75
  • Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    54.6 کیلوبایت · بازدیدها: 41

Cisco

مدیر انجمن
سلام.
خیلی خوب بودن ولی اون سیب ها یک کم زیاد برق میزنه . چشم درد گرفت :green: .
در کل عالی بود

::reza::

کاربر VIP
سلام خوبی؟ ^.^
مدلسازیتو دوست دارم . با زیبراش دیتیلارو در آوردی؟ خیلی خوب شده:)
فقط برای رندر به نظرم بهتره دیوار سفید باشه . چراغها رو هم میتونی روشنشون کنی ، روی تاقچه چیزای دیگه هم میتونی بزاری
موفق باشی:rose:

zzmm14

Active Member
با سلام
همش عالی.خصوصا سبد و سیب ها
آینه و دیوار روش کار بشه بدون شرح میشه:rose:
خسته نباشی.

Mandana

Active Member
بیتر شد دیوار و آیینه؟اسپکولار ئه سیبها رو هم کم کردم...فایل اصلی خراب شد از یه جایی دوباره ساختمش باسه همین این رندر با رندر قبلی بنکلن فرق می کنه.
زیاد دوست ندارم دیگه چیزی روی تاقچه اضافه کنم به نظرم شلوغ میشه رضاهه....همون زنبق م دو دلم بردارم یا بمونه؟
آیینه هم نمی دونم چکار کنم بهتر بشه.توی مکس و اینها میخواین آیینه بسازین بجز رفلکشن چی به متریال میدین؟:(
موفق بباشین

اگرم همین خوبه که بزرگشو رندر بگیرم و خلاص:دی

پ.ن:چراغم روشن می کنم توی یک رندرش.مقسی کلی^.^

پیوست ها

• Untitled-1 copy.JPG
    Untitled-1 copy.JPG
    172.4 کیلوبایت · بازدیدها: 39

ssevil

Well-Known Member
سلوم
هیدت مفارک :)
خیلی این طرحی ها دوست دارم
ناس شده
پیشنهاد یه سه تار به کارت اضافه کن
نیگا اینارو از یه سالنامه عکس گرفتم:green:
به نظرم یه رنگ هایی به کارت اضافه شه خوججل تر می شه :rose:

پیوست ها

• DSC04755.JPG
    DSC04755.JPG
    336.9 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • DSC04758.JPG
    DSC04758.JPG
    338 کیلوبایت · بازدیدها: 18

PEPEL

New Member
با درود...:)
طرح خيلي... زيبايي شده؛ خيلي خوشم اومد... فضاي نستالژيش كشته منو...؛ حضور گل زنبق هم به زيبايي كار و حس شاعرانه اش افزوده كه حيفه بخواين حذفش كنين...
دوستان از خوبيهاي ديگش گفتن كه منم تأييدشون مي كنم...،‌ آينه و شمعدونها با سبد سيب و...
اما ماندانا خانم چند تا پيشنهاد:
- يكي اينكه براي ديوار اگر مد نظرتون حالت كاهگليه بهتره كمي از خطوطش كم كنين چون جلوه خشني داره كه خلاصه تو ذوق ميزنه...
- سيبها از ظاهر بسيار شبيهي بهم برخوردارند كه بهتره تفاوت رنگيشون رو بيشتر كنين...
- سايز برگهاي سيب با توجه به اندازه ساير اجزاء بزرگتره، كمي بزرگشون كنين...
- پايه شمعدوني ها و حبابشون فوق العاده شده اما 2 تا نكته ظريف رو رعايت نكردين...
اول: جاي چرخ فتيله هميشه بالاي مخزن سوخت قرار داره كه شما اون را پايين گذاشتين...
دوم: توپي فتيله و فتيله رو هنوز طراحي نكردين كه الزاما بايد باشن...
- اگر براي شمعدوني هات شعله با نور پردازي مناسب بذارين هم جالبه كه اگه وقت كنين هر دو طرح (با شعله و بدون شعله) رو در كنار هم قرار بدين جالب ميشه...
- قاب آينه بسيار زيباست... اما خود آينه هنوز براي طبيعيتر جلوه شدنش كار داره...

موفق باشين...:)

yas_d

Member
سلام
مدلینگش عالی شده
اما من فکر میکنم دیوار میتونه texture بهتری داشته باشه
و اینکه سیب ها یجورایی زیادی قرمزن
یه نگاهی به رنگ این سیب ها بنداز(پیوست)

پیوست ها

• 8122_323.jpg
    8122_323.jpg
    40.9 کیلوبایت · بازدیدها: 13

sidsid

Well-Known Member
سلام
به به چه کار اصیلی
برای ساخت متریال آیینه باید زاویه رفلکت هم تنظیم باشه تو منتال ری اسمش BRDF هست
attachment.php

اون گزینه ای که دورش خط کشیدم برای آیینه باید 1 باشه نه 0.2 BRDF تو ساخت متریال خیییلییی بدرد میخوره حتما تست کنید
به طور مثال مقدار پیشفرض برای شیشه آب سرامیک و ... مناسبه
اما اگه بخواهیم فلز بسازیم باید گزینه اول روی 0.8 باشه تو هلپ مایا خیلی دربارش توضیح داده
سوالی بود در خدمتم
یا علی

پیوست ها

• mat.jpg
    mat.jpg
    51.8 کیلوبایت · بازدیدها: 22

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
سلام عزیزم
ایده زیبا و مدلسازی هم زیبا شده اما تکسچر دهی و نورپردازی و رندر هم سطح مدل خوبت نیست .
امیدوارم خروجی خوبی از کارت بگیری عزیزم ^.^

Mandana

Active Member
سلام
مدلینگش عالی شده
اما من فکر میکنم دیوار میتونه texture بهتری داشته باشه
و اینکه سیب ها یجورایی زیادی قرمزن
یه نگاهی به رنگ این سیب ها بنداز(پیوست)

ممنون یاس مهربون.دیوار رو چند وقت پیش رفتم یک روستا از دیوارهای کاهگلی عکس گرفتم سایز 2500*2500
دقیقن همون عکس رو بدون تغییر انداختم روی دیوار.عکس رو پیوست می کنم:
البته بامپ رو یکم ترک بهش اضافه کردم ولی تکستچر دیوار واقعی هست بدون تغییر.اما اگه بگی از چه لحاظ منظورتون هست راحت تر می تونم اوکی اش کنم:oops:
همینطور تکستچر سیب ها.مدل سیب هایی که گذاشتی نژادش متفاوت هست با سیب های صحنه.تکستچرشونو از روی این عکس رزولوشن بالا برداشتم درسته یکم همه شون شبیه هم شده رنگهاشون ولی 5-6 تا تکستچر جدا ساختم متریالشون به دلم نمی شینه ولی تکستچر همینه.سیب ها رو هم پیوست کردم.
موفق بباشی مهربون:rose:

با درود...:)
طرح خيلي... زيبايي شده؛ خيلي خوشم اومد... فضاي نستالژيش كشته منو...؛ حضور گل زنبق هم به زيبايي كار و حس شاعرانه اش افزوده كه حيفه بخواين حذفش كنين...
دوستان از خوبيهاي ديگش گفتن كه منم تأييدشون مي كنم...،‌ آينه و شمعدونها با سبد سيب و...
اما ماندانا خانم چند تا پيشنهاد:
- يكي اينكه براي ديوار اگر مد نظرتون حالت كاهگليه بهتره كمي از خطوطش كم كنين چون جلوه خشني داره كه خلاصه تو ذوق ميزنه...
- سيبها از ظاهر بسيار شبيهي بهم برخوردارند كه بهتره تفاوت رنگيشون رو بيشتر كنين...
- سايز برگهاي سيب با توجه به اندازه ساير اجزاء بزرگتره، كمي بزرگشون كنين...
- پايه شمعدوني ها و حبابشون فوق العاده شده اما 2 تا نكته ظريف رو رعايت نكردين...
اول: جاي چرخ فتيله هميشه بالاي مخزن سوخت قرار داره كه شما اون را پايين گذاشتين...
دوم: توپي فتيله و فتيله رو هنوز طراحي نكردين كه الزاما بايد باشن...
- اگر براي شمعدوني هات شعله با نور پردازي مناسب بذارين هم جالبه كه اگه وقت كنين هر دو طرح (با شعله و بدون شعله) رو در كنار هم قرار بدين جالب ميشه...
- قاب آينه بسيار زيباست... اما خود آينه هنوز براي طبيعيتر جلوه شدنش كار داره...

موفق باشين...:)

مرسی پپل مهربون
حقیقتش دیوار رو از روی دیوار واقعی ساختم بدون تغییر.توی پیوست گذاشتم عکسش رو.درسته کمی خشن به نظر میاد ولی واقعیش هم همین بود
بقیه موارد کاملن حق با شماست فرصت بشه اوکی شون می کنم.یک دنیا سپاس و موفق بباشین:rose:

الان دیگه .
بدون شرح...

بسی ممنون^.^

سلام
به به چه کار اصیلی
برای ساخت متریال آیینه باید زاویه رفلکت هم تنظیم باشه تو منتال ری اسمش BRDF هست
attachment.php

اون گزینه ای که دورش خط کشیدم برای آیینه باید 1 باشه نه 0.2 BRDF تو ساخت متریال خیییلییی بدرد میخوره حتما تست کنید
به طور مثال مقدار پیشفرض برای شیشه آب سرامیک و ... مناسبه
اما اگه بخواهیم فلز بسازیم باید گزینه اول روی 0.8 باشه تو هلپ مایا خیلی دربارش توضیح داده
سوالی بود در خدمتم
یا علی

آو یک دنیا ممنون سیدسید مهربون(ببخشید اسمتو نمی دونم)
خوب همچین چیزی توی سینما 4 دی نداره :( گمونم بیخیال یک ایینه ی نسبتن طبیعی باید بشم:( کاش مایا رندر می گرفتم ولی خوب فرصت نمیشه باز بیارم مایا از اول بسیخم:}
کلی ممنون و موفق بباشی
:rose:

سلام عزیزم
ایده زیبا و مدلسازی هم زیبا شده اما تکسچر دهی و نورپردازی و رندر هم سطح مدل خوبت نیست .
امیدوارم خروجی خوبی از کارت بگیری عزیزم ^.^

میسی فاطمه مهربون تکستچر رو بگو کجاهاش خوب نیست تغییرش بدم.نورپردازی رندر بلد نیستم اولین کار نسبتن رئالم هست :"> باسه همین یکم خراب کاری کردم:دی
موفق بباشی مهربون:rose:

پیوست ها

• DSC00052 copy.JPG
    DSC00052 copy.JPG
    344 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • OS49074 copy.JPG
    OS49074 copy.JPG
    156 کیلوبایت · بازدیدها: 11

جدیدترین ارسال ها

بالا