سایز متنها ثابت بماند

shetaban

Member
هنگام نمایش سایت در IٍEمی توان از طریق مسیر زیر سایز متنها را کم و زیاد کرد
view>text size

1- من نیاز دارم بعضی متنها سایزشان با این دکمه تغییر نکند

2- برای بعضی صفحات می خواهم این تنظیم به صورت پیشفرض روی مدیوم سایز قرار گیرد

در هر کدام از دو حالت باید چه کدی اضافه کنم

آخرین ویرایش:

MJ Rayaneh

Well-Known Member
تعجب نداره دوست عزیز.
برای اینکه سایز تغییر نکنه باید یه div با css تعریف کنی و یه سایز براش مشخص کنی. این مشکلت رو حل میکنه.
برای جواب دومیش فعلا که چیزی یادم نمیاد.

سلام من هم دقيقا همين مشكلو دارم و از ccs ساختن هم چيزي نمي دونم مي شه يه راه خوب بگيد

Ali_ix

Well-Known Member
فقط برای IE میشه از مقیاس px برای اندازه دادن فونتها استفاده کرد!

اما در مرورگرهای دیگه مثل فایرفاکس با px هم قابلیت resize هست !
247.gif

mazoolagh

Active Member
استاد شما چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟
من تابحال موردی نداشتم که لازم باشه اندازه متن فیکس بمونه بهمین خاطر دنبالش هم نرفتم. بدم نمیاد اگر راهی داره یاد بگیرم.

Ali_ix

Well-Known Member
استاد شما چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟
من تابحال موردی نداشتم که لازم باشه اندازه متن فیکس بمونه بهمین خاطر دنبالش هم نرفتم. بدم نمیاد اگر راهی داره یاد بگیرم.
عرض شود که من براش راهی بجز همینی که شما معرفی کردید در CSS نمیشناسم.
ولی کلا اگر خیلی لازم بشه شاید بشه با جاوااسکریپ به صورت کاملا ابتدایی اندازه فونتها رو ثابت نگه داشت.
البته که شما به جاوا اسکریپت و مباحث مربوطه مسلط هستید.
اگر امکانش باشه تغییر اندازه فونت رو فهمید (که اگر بعید نباشه کار سختیه) میشه با یک event عمومی مدام اندازه فونتها رو ست کرد. (البته دقیقا نمیدونم مثلا توی فایرفاکس وقتی کلید کنترل و + زده میشه به چه شکلی فونتها بزرگ میشه که حدس میزنم با استایل سمت مرورگر استایل اصلی و به طبع اندازه فونت ovverid میشه و بزرگ یا کوچیک میشه)

ولی به همین خاطر که شما هم گفتید هیچ وقت تلاشی برای فیکس نگه داشتن اندازه ها نبوده ! که بالعکس برای بعضی مباحث Accessibility روشهای مختلفی بررسی میشه که چطور فونتها در همه مرورگرها به سهولت قابل تغییر اندازه باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا