سایز صفحه و تعداد Latest Posts

faraztd

Member
با سلام جگونه میشه سایز عرضی صفحه اول و یا صفحه هات دیگر رو بزرگ کرد و در Latest Posts چگ.نه میشه تعدادش رو زیاد کرد پیش فرض 10 تا هست ممنون میشم پاسخ من رو بدین مرسی

sunrise

Member
براي عرض صفحات:

اين مسير رو وارد شويد:
کد:
AdminCP -> Style & Templates -> Style Manager -> All Style Options -> Go
در بلاک Sizes and Dimensions
کد:
Main Table Width (pixels or percentage)
در اينجا مي تونيد عرض مورد نظر رو مشخص کنيد، ضمن اينکه واحد رو هم تعيين کنيد، مثلا 100% ، 820px يا ...

براي قسمت دوم سؤال شما، اگه از هک Cyb - Advanced Forum Statistics براي اين کار استفاده مي کنيد، در vBulletin Options از زير مجموعه Cyb - Advanced Forum Statistics مي تونيد تعداد قابل نمايش جديدترين ها رو تعيين کنيد.

faraztd

Member
اقا ممنون از پاسخ شما من صفحه رو با در نطر گرفتن دستورات شما بزرگ کردم ولی مثلا آخرين نوشته هنوز کوچیک و تو هم هست !!

sunrise

Member
اقا ممنون از پاسخ شما من صفحه رو با در نطر گرفتن دستورات شما بزرگ کردم ولی مثلا آخرين نوشته هنوز کوچیک و تو هم هست !!
در اين مورد متوجه منظورت شما نميشم، ميشه با ارائه يک تصوير از اون بخش منظور خودتون رو واضح تر بيان کنيد؟

faraztd

Member
عزیز جام منظور من این هست ببینید در هم هست میخوام کشیده بشه همه در یک خط منظم

21jdmdl.gif

dj_fred

Member

Admin CP -> vBa CMPS ->Edit Modules ->[Recent Threads] ->Maximum Characters of Thread Title to Display

مقدار این رو به یک عدد زیاد مثل 100 یا 150 تغییر بده :wink:

faraztd

Member
عزیز جان ممنون ولی مسیری که گفتین پیدا نکردم فکر کنم برای اینکه خلاصه نوشتین

dj_fred

Member
توی پنل ادمین vbadvanced در قسمت edit modules از لیست مودولها recent thread رو انتخاب کنید و در قسمت تنظیمات اون Maximum Characters of Thread Title to Display رو با یک عدد زیاد مثل 100 یا 150 تنظیم کنید

sunrise

Member

21jdmdl.gif

از اين مسير:
کد:
vBulletin Options -> Forum Listings Display Options -> Last Thread Title Maximum Displayed Characters
عددي که اينجا تعيين مي کنيد، مشخص کننده حداکثر کاراکترهاي قابل نمايش براي عنوان خواهد بود.

جدیدترین ارسال ها

بالا