سایت BAMA.ir با چی ساخته شده؟

سلام خدمت همه مهندسین عزیز

یه چندتا سوال از محضر عزیزان داشتم

اول میخام بدونم سایت BAMA.ir با چی ساخته شده؟
با نرم افزار خاصی یا با برنامه نویسی؟

من هیچ تجربه ای در زمینه طراحی وب ندارم اما الان خیلی علاقه مند شدم که یه سایت طراحی کنم اشتباه نکنید منظورم یه سایت مثل سایت شما نیست که باید هزار و یکی اطلاعات بلد باشی

میخام یه سایت بصورت فلش و آسون طراحی کنم در واقع یه بازارچه درست کنم یعنی ببیننده ها چیزی که میخان بفروشند رو قرار بدند با وارد کردن مشخصات و فیلدهایی که یک خریدار بتونه چیز مورد علاقه خودش رو بر اساس یا قیمت یا وارد کردن مشخصات پیدا کنه همین

میخام بدونم چطور میشه یه همچین سایتی رو طراحی کرد اونهم بصورت فلش باید با چه نرم افزارهایی برای طراحی فلشهایی که میخام بکار ببرم آشنا بشم و آموزش ببینم حال و حوصله برنامه نویسی هم ندارم دی

حالا یه متخصص میخام بیاد در مورد همه اینا که من گفتم کامل و روشن توضیح بده

Milad

Well-Known Member
سایت مورد نظرتون اختصاصی طراحی شده .

راه اندازی این فروم از سایتی که شما میخوای خیلی آسون تره شما باید به Adobe Flash و Action Script و یک زبان ServerSide مثل PHP و نحوه استفاده از یک دیتابیس مثل MySql ، مسلط باشید بهمراه کمی فتوشاپ ...

بهتره این کار رو به متخصصین واگذار کنید یا از اسکریپت های آماده فروشگاه ساز استفاده کنید ! که البته انعطاف مورد نظر شما رو نخواهند داشت .

farik

Well-Known Member
باسلام..
دوست عزیز سایتی که گفتین رو هم با CMS خاصی نبود ظاهرا..ولی با ASP.net نوشته شده است..
موفق باشید...

hamed_u139

Member
سایت مورد نظرتون اختصاصی طراحی شده .

راه اندازی این فروم از سایتی که شما میخوای خیلی آسون تره شما باید به Adobe Flash و Action Script و یک زبان ServerSide مثل PHP و نحوه استفاده از یک دیتابیس مثل MySql ، مسلط باشید بهمراه کمی فتوشاپ ...

بهتره این کار رو به متخصصین واگذار کنید یا از اسکریپت های آماده فروشگاه ساز استفاده کنید ! که البته انعطاف مورد نظر شما رو نخواهند داشت .

برای طراحی سایت خرید و فروش خودرو مثل سایت باما و یا سایت کارتل www.cartel.ir به من پیام خصوصی بزنید تا راهنمایی بیشتری کنم

davood_medy

New Member
سلام
در مورد سایت باما اگه ایدهایدارید که دارید یا در حاط طراحی هستید من در مورد این سایت یه فکر خوب دارم لطفا با من تماس بگیرید
09366106565

[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا