سایت یه فروشگاه مثل این!

1portal

Member
طراحی وب سایت فروشگاهی

سلام
دوستانی که در این زمینه تخصص دارند من میخوام یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم .
لطفا امکانات فروشگاه ساز ایزی پیج
و نرم اقزار فروشگاه ساز آریانیک رو چک کنید به من بگید بین این دوتا کدوم بهتره البته قیمت حدود یک میلیون تومان در میاد .
نمیخوام سورس باز استفاده کنم قبلا میترا داشتم و کلیه اطلاعاتم پاک شد .
و جوملا و سایر نرم افزار ها رو هم دوستان تست کردن ظاهرا سورس باز ها همه مورد حمله و هک قرار میگیره .
سایت ایزی پیج و آریانیک و پارس دیتا رو یادم نیست ولی در گوگل سرچ کنید به شما نمایش میده .
مرسی از همگی

VAHID216

مدیر بازنشسته
ظاهرا سورس باز ها همه مورد حمله و هک قرار میگیره
نه دوست عزیز الان تنها چیزی که می تونم بهتون بگم شما مورد هجوم تبلیغاتی قرار گرفتید و اطلاعات غلطی به شما دادن که باعث شده به این فکر بیافتید ، شما می دونستید با هزینه یک میلیون تومنی که می خواید هزینه کنید می تونید بهترین فروشگاه ساز ها رو بخرید و از ایزی پیج و امثال الهم که مشکلات مربوط به خودشون رو دارن و گسترش دهندگان اون ها همون سازند های اون ها هستند. درصورت مشکل شما باید تقریبا مبلغی هم روی این یک تومن بذارید برای پشتیبانی .
لطفا پیغام خصوصی بنده رو بخونید

Roach

Well-Known Member
اقا ما هم این جا هستیم!!!!
به ما هم رسیدگی کنید:)

VAHID216

مدیر بازنشسته
شرمنده
اون لینکی که می بنید فروشگاه پی سی ورلد با سبد خرید قرار داد بسته که از طریق پست محصولات واگذار می شه

VAHID216

مدیر بازنشسته
شما با شرکتشون یه قرارداد می بندید بعد اون ها پنل اختصاصی بهتون می دن و با گذاشتن لینک محصولتون که به صفحه خرید پستی می ره کاربر می خره. کافیه از بخش تماس با ما باهاشون تماس بگیری در جریان می زارنت

جدیدترین ارسال ها

بالا