alireza_oryad
Member
جالب شده,
یه نظریه : کلمه تمدن رو به خط میخی بنویسین جالب تر هم میشه :دی
موفق باشی.
موفق باشی.
اه اه اه ! حالم بهم خورد! چقد زشته! چطوری روت شد چیزی به این زشتی رو بزاری واسه نظر خواهی! اه اه چندشم شد! اووووووغ!
آقا دیدم همه تعریف کردن ، گفتم ساختار شکنی کنم! نه ولی خداییش کاره قشنگیه ، تبریک، آرم تمدن هم فوق العاده هستش! فقط یه چیزی ، نوشته ی تماس یه جوریه ، می شه یخورده بهتر شه؟ خواستی باهات فیت میدم!
جالب شده,
موفق باشی.
طراحی اش را دوست میدارم.
خیلی جالب شده شهرام جان تبریک میگم ایول
طرح اوكيه
آقا شهرام با ما هم فيت ميدي
منو نميشناسي به من ميگن مرد رپ سال قبلا اسمم سامان ويلي بود بعدا ديدم پليس دنبالمه اسممو كردم سامان وي بي براي رد گم كني اين مسئله سيكرت بمونه ها به كسي نگي يه فيت با من بده ببين چقدر معروف ميشي اوكي؟
اگه ميشه من در اينجا يك خاطره هم تهريف كنم ميشه؟
يكروز در خانه بوديم تيلفن زنگ زد گوشيرو برداشتم گفتم كيسه گفت هيچكس هستم گفتم چكار داري.گفت:مياي با من فيت بدي بعد من گفتم نه وقت ندارم بايد با آقا شهرام فيت بدم بعد اومدم اينجا ببينم چطور هستي خوب هستي در سلامتي كامل به سر ميبري هووو!!
با تشكر!
این 2 قسمت تأئید میشه.بعدشم شهره من درست نسیت ، شهر من درستشه، اونجوری که شما نوشتی یعنی شهره خانوم من!
ای کاش سایتتون فلش بود.
البته معلم کلاس اول عزیزم رو هم بی تقصیر نمی دونم
هر کس ایراد میراد می خوات بگیره کلمنزا رو بفرستم ترتیبشو بده ها
ا..... ا...... شهرام . فکر کنم شناختی . خودمم ممد زوقی. چطوری شهرام جون خوش می گذره می بینم که سایت رپ می زنیو میای اینجا فاز می گیری . دمت گرم کارت درسته ....