:: سایت های هاستیگی که آپ تایم uptinme%100.00 دارن خودشون رو معرفی کنند ::

arameshsoft

Member
دوستان حتی اگر یک دقیقه در یک سال سرور داون بشه یعنی آپ تایم دیگه 100 درصد نیست. حالا انتظار دارید آپتایم 100 درصد باشه؟

takhoster

Member
شاهکار دورغ گوییی !

نگفتم که فقط گیگا وجود داره !!!
زرف دو روزه هاستینگ زده میگه من آپتایم 100 درصد رو تضمین میکنم !!!
گیگا رو واسه این گفتم که گیگا دیتا سنتر ـه نتونسته خودشه 100% آپ نگه داره چه برسه به ...

پ.ن: با سیستم خودم سرور راه میندازم از گیگا نمیگیرم :lol:

معرفی کن بینم ...
به جز سایتهایی که از هاست ترکر استفاده میکنن. جای دیگه سراغ داری معرفی کن (هاست ترکر مشکل داره)

خیلی داره بحث از داغ بودن خودش خارج می شه !
شما با آی دی من تماس بگیر تا برات نام ببم برو حالشو ببر:green:
نمی دونم چرا بعضی ها آپ تایمشون پایین هست از بقیه رو دروغ می دونن یا اگر هم 100 هست فقط وفقط از خودشون رو آپ تایم واقعی می دونن ! برا من که مایه تعجب هست !:-?

1eng.ir

Member
1. کی گفتم بقیه دروغ میگن من راست میگم ؟!!!
2. میخوای بهت نشون بدم هاست ترکر کجاش چرنده ؟ من از سرورم مانیتور دارم، 100 درصد نشون میده (ولی به اشتباه) سرورو برات خاموش میکنم ببین بازم 100 درصد نشون میده !!!

میخوای بدونی چی به چیه یه ایمیل برام بزن تا 2-3 تا مانیتورینگ بهت نشون بدم حساب کار دستت بیاد: eng.fakhraei @ gmail

takhoster

Member
سلام دوباره !
نمی دونم دوستان ولی داریم قات می زنیم ... یکی می گه می شه یکی دیگه می گه نمی شه !
فقط و فقط باید همون حرف دیتا سنتر رو قبول کرد که به خدا حرفشون حرف هست ! یه بار تا حالا سرور از دست رس خارج نبوده یا یه بار آپ تایم از 100 کمتر نشده یا سرعتش پایین نیومده
پست الکترونیک : [email protected]
منتظرم دوست عزیز

1eng.ir

Member
سلام دوباره !
نمی دونم دوستان ولی داریم قات می زنیم ... یکی می گه می شه یکی دیگه می گه نمی شه !
فقط و فقط باید همون حرف دیتا سنتر رو قبول کرد که به خدا حرفشون حرف هست ! یه بار تا حالا سرور از دست رس خارج نبوده یا یه بار آپ تایم از 100 کمتر نشده یا سرعتش پایین نیومده
پست الکترونیک : [email protected]
منتظرم دوست عزیز
عمو جون نمیام یه چیزیو رو هوا بگم برم که ...

پ.خ که بستیش
یاهو هم که تشریف نداری.

پی ام دادم بیا تا کامل بهت توضیح بدم ...

pardisgroup

Active Member
مسلما وقتی شما به یک سرور متکی باشید آپتایم 100 درصد نخواهد شد ، اما وقتی از دو تا سرور استفاده کنید و اون ها رو به هم اتصال کنید (لودبالانسینگ) تا هر وقت یکی دان شد از دیگری خونده بشه می تونید به آپتایم 100 برسید.

City Soft

Member
خوب
دوستانی که میگن آپتایم 100 ...

در http://host-tracker.com/ میشه گفت اگر آپتایم از یک عددی اومد پایین تر نشون نده !
و بعد هم 1 دوره داره
مفلا هر 15 یا 30 یا 60 دقیقه چک میکنه ! اگر بین 1 چک تا چک بعدی دان باشه سرور مشخص نمیشه !

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا