سایت فلش داینامیک

ithelper

Member
سلام دوستان...
من میخام یه سایت فلش داینامیک درست کنم که ادمین بتونه اطلاعات رو خودش وارد کنه یا عکساشو خودش بزاره... تابه حال سایت استاتیک درست کردم بنابراین آشنایی با فلش و اکشن اسکریپت دارم. به زبون php هم واردم... حالا کسی هست که منو کمک کنه سایت داینامیک درست کنم؟ لطفا نیاز دارم. فوریه....

DaDaDooDoo

کاربر VIP
سوال شما خیلی کلی و گنگ هست . اگه به php واردی به actionscript هم واردی پس دیگه چه مشکلی داری ؟ خوب می تونی از XML و MySQL استفاده کنی ... دقیق تر منظورت رو بگو .

ithelper

Member
خوب چون من هرچی تلاش کرده بودم جواب ریز ریز بگیرم از بقیه نشده... کسی حاضر نیس بگه... واسه همین راه حل کلی میخام که چه کنم؟ یعنی الان دقیقا به من بگید که با xml و mysql باید کارکنم؟ یا فقط xml؟ با چی چطور؟ یه راه حل کلی میخام و تست شده...لطفا

DaDaDooDoo

کاربر VIP
بستگی داره امکانات مدیریتی سایت در چه حد باشه . معمولاً وقتی صحبت از پنل مدیریت میاد وسط منظور یه رابط گرافیکی هست که کاربر سایت که ممکنه خیلی به html و ... آشنایی نداره بتونه از طریق اون بخش های مختلف سایت رو مدیریت کنه(مثل پنل مدیریت انواع cms ها ) که خوب این نیازمند این هست که شما به یک DB دسترسی داشته باشید مثل MySQL که بخش های مختلف سایت از اون دیتابیس اطاعات رو بخونند وهر وقت کاربر سایت از طریق اون پنل یا رابط گرافیکی اطلاعات دیتا بیس رو عوض کرد بخشهای مرتبط هم خودکار به روز بشن .
این کار معمولاً برای سایت های بزرگ با آبدیت زیاد انجام میشه .
اما یه وقت هست فقط قراره چند تا عکس یا متن عوض بشه و نیاز به یه مدیریت خیلی متمرکز نیست . اون موقع XML بهترین گرینه هست و کافیه شما به کابر سایت طریقه آپدیت کردن XML رو آموزش بدید .
خوب معمولاً ارتباط فلش با php چون خیلی راحت نیست و نیاز به کمی مهارت در هر دو سمت فلش و php داره برای سایت های فلش از XML استفاده میشه ، البته در کل فلش برای طراحی سایت هایی استفاده می شه که رکن اصلی جدابیت و گرافیک کار هست و آپدیت و ... زیاد نداره .
باز هم می گم بستگی به امکانات مدیریتی داره .

ithelper

Member
منظورتون از آپدیت کردن فایل xml چیه؟ مدل خاصیه؟ بعد من آپدیت هایی که میخام مدیر انجام بده، گذاشتن عکس و آهنگ و متنه! اینا به تنهایی با xml انجام میشه؟

Flashium

Member
با سلام
xml یک فایل متنی است که در آن اطلاعات در المان هایی به نامهای attributes ،childNod و CDATA ذخیره میگردند.

اولین بخشی که در یک xml باید مشخص شود Header آن است که این بخش کد زبان متن را مشخص میکند.
مثلا برای استفاده از زبان فارسی باید به صورت
PHP:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
نوشته شود که نوع یونیکد را UTF8 قرار میدهد.
childNod ها به صورت پدر و فرزندی قرار میگیرند. در این حالت می توانید اطلاعات را دسته بندی کنید.

PHP:
<xml1 attributes ="your information" />
<tree>
<info1> your information1 </info1>
<info2> your information2 </info2>
<info3 attributes ="your information" > your information3 </info3>
<info4><![CDATA[<sender>John Smith</sender>]]></info4>
</tree>

در فلش می توانید این اطلاعات را فراخوانی و استفاده نمایید.

هر تگ XML با > آغاز و با </ بسته می شود. و یا با<sample> باز و با <sample/> بسته می شود.
البته آموزش XML در این بحث گنجانده نمیشود.با کمی تحقیق در اینترنت می توانید آموزش های استفاده از این فایل را پیدا کنید.

آخرین ویرایش:

ithelper

Member
مرسی Flashium
الان من تمام قسمتهایی که میخام داینامیک باشه (یعنی آپدیت شه) از جمله آهنگ و عکس و خبر رو با xml آپدیت کنم! آره؟
یه سوال دیگه برفرض با xml به فلش ربط دادم...واسه محیط ادمین باید با php کدی بنویسم که کدهای xml تولید کنه؟ یا راه حل دیگه ای داره؟

JavidFlasher

کاربر فعال
دستی میتونی ادیت کنی میتونی پنل با phpواسش درست کنی.
میتونی پنل با فلش و phpدرست کنی.

ithelper

Member
مرسی JavidFlasher
الان پس کد php م به این شکل باید باشه که بتونه xml و ادیت کنه! آره؟
بعد یه سوال کاملا ابتدایی دارم... چون من با xml تابه حال کار نکردم.سوالم اینه که خوب فایلا چطوری آپدیت میشه تو سرور با xml ؟ با php که می نویسم میره فایل و تو فولدری آپلود میکنه و حالا اسمشو تو mysql . اما طرز آپلود فایل در xml به چه شکله؟؟؟؟

Flashium

Member
بعد یه سوال کاملا ابتدایی دارم... چون من با xml تابه حال کار نکردم.سوالم اینه که خوب فایلا چطوری آپدیت میشه تو سرور با xml ؟ با php که می نویسم میره فایل و تو فولدری آپلود میکنه و حالا اسمشو تو mysql . اما طرز آپلود فایل در xml به چه شکله؟؟؟؟

فایل xml مانند یک فایل متنی نوشته میشود و بر روی فایل قبلی در سرور آپلود میشود.
من این راه را پیشنهاد می کنم چون نوشتن پنل برای ادیت XML کمی از انعطاف کار کم می کند. و شما باید تمامی قسمت های قابل تغییر را درست کنید اما با ادیت خود فایل XML دست شما در تغییرات باز تر است.

من نرم افزار ++Notpad را پیشنهاد میکنم.:cool:

ithelper

Member
با تشکر فراوان Flashium
پس من میرم سراغ xml ...
اما برای ادمین غیرحرفه ای که فقط میخاد با چند کلیک فایلش آپلود شه.... پنل احتیاجه...البته به نظرم...

جدیدترین ارسال ها

بالا