سالک: این نرم افزار ftp کمک می کند فایل را بیاورید در مموری گوشی و بعد تغییر با یک ادیتور دوباره اپلود کنید.
من فعلا با هاپ وب فایلها را ادیت می کنم.
حجم : ۱۵ مگا
W3Schools offers free online tutorials, references and exercises in all the major languages of the web. Covering popular subjects like HTML, CSS, JavaScript, Python, SQL, Java, and many, many more.
www.w3schools.com
باز هم از بالا و سمت چپ علامت ۳ خط روی هم را بزنید تا لیست مباحث html بیاید، به نتیجه اجرای هر کد نگاه که بکنید می فهید اون کد برای چی است.
آموزش html فارسی هم زیاده. فکر کنم همیت سایت w3 اسکول را یک قسمتهایی ازش را یک نفر ترجمه کرده و سایت مشابه اش را ساخته ، یعنی w3 اسکول ایرانی. . من خودم با سایت انگلیسی اش راحتم.
W3Schools offers free online tutorials, references and exercises in all the major languages of the web. Covering popular subjects like HTML, CSS, JavaScript, Python, SQL, Java, and many, many more.
www.w3schools.com
من یک بار قسمت زیادی از جاوا اسکریپتش را خوندم و خلاصه برداری کردم.
جاوا اسکریپت یک جاهایی لازم میشه و کار راه انداز است.
اگر اموزش هایش را ببینید خودتان می فهمید برای چه کارهایی است.
در سایتهای ایرانی هم اموزش هایی هست.
کلا html و css و جاوا اسکریپت برای من این جوری بوده که
با یک سری کدهایی از اینها کارم راه افتاد ولی بعد یک مدت دیدم چیزهایی کم دارم و باز رفتم آموزش ها را خوندم
به نظر من شما هم باید با کدهای ساده و اولیه سایت خود را بسازید و بعد مدتی که با اونها زیاد کار کردید ، اگر کدهای دیگری را ببینید بهش احساس نیاز می کنید و زود یاد می گیرید.
شاید کمی هم به یادگیری زبان های خارجی شبیه باشه ، نمیشه یهو کلی لغت یاد گرفت ، باید اول چند تا لغت یاد بگیری و مدتی بگذره تا جا بیافته. بعد لغات دیگر یاد بگیری. مدتی که میگم زمان ساعتی نیست. مسلما هر چه بیشتر کار کنید اون لغات زودتر جا می افته. مثلا فیلم خارجی نگاه کنید یا متن خارجی بخونید یا جمله سازی کنید....
در سایت سازی هم باید سایت بسازید تا اون کدها براتون بدیهی بشه و بعد دنبال کدهای بعدی باشید.
با هاپ وب و این نرم افزار یک چیز کامل شد.
تیبل های دیتابیس را با یک فایل اکسپورت کردم و در این نرم افزار ایمپورت کردم.
فایلهای سایتم را هم دانلود کردم ، حالا کل سایتم روی گوشی است.
اینجا دیتابیس بحث نمی کنم تاپیک خاص خودش را ایجاد کردم.
شما می تونی در هاپ وب و همین نرم افزار php mysql تمرین کنی .
نرم افزار دو تا دکمه استارت داره یکی برای php , یکی برای mysql , گاها قطع میشه و باید دوباره دکمه را بزنی،
یک مقدار هم تبلیغای نرم افزار اذیت می کنه، ولی وقتی مشغول کار در بروسر باشی دیگه با اون نرم افزار کار نداری و به کدهایت می رسی.
داشتن یک سایت فوائد زیادی داره
ولی یکیش می تونه تفریح باشه
شما با کدها طراحی می کنید و نتیجه اش به شکل یک سایت میشه.
البته سایت می تواند کارکردهای زیاد شخصی و عمومی هم داشته باشه ولی اگر فقط از جنبه تفریح و خلاقیت هم بگیم خیلی خوبه.