saalek110
Well-Known Member
سایت خود را بسازید.
من وسایل تمرین در گوشی را گفتم ، ویندوز که راحت تره....
تاپیک های آموزش htlm و php و دیتابیس و css هم زدم.
علاقه مندان به Html
علاقه مندان به php
تاپیک mysql
علاقه مندان به css
در تاپیک زیر ، کار با هاست و طرز کار با دیتابیس گفته شده:
منابع کمکی برای یادگیری:
فیلمهایی در لینک بالا هست که می تونه به افراد کمک کنه مفاهیم را بهتر یاد بگیرند.
من وسایل تمرین در گوشی را گفتم ، ویندوز که راحت تره....
تاپیک های آموزش htlm و php و دیتابیس و css هم زدم.
علاقه مندان به Html
علاقه مندان به Html
علاقه مندان به Html این تاپیک از تاپیک های اموزش زبانهای خارجی من بود که استفاده نمیشد و من ادیت کردم مدیریت محترم لطفا به بخش مربوط منتقل کنید. برای کسانی که با سایت سازی اشنایی ندارن تاپیک زیر را زدم: نکاتی برای مبتدی ها و متوسطه در این تاپیک برای ساخت سایت گفتم. سایت خود را بسازید...
forum.majidonline.com
علاقه مندان به php
علاقه مندان به php
اگر در فضای مجانی کار می کنید نام تیبلها و نام ستون هایش را یادداشت کنید ، چون بعضی سایتها دیتابیس را اگر مدتی سر نزنید پاک می کنند. کدها را هم سعی کنید کپی بگیرید. دانلود را بزنید ... با اکسپورت دیتابیس به یک فایل sql تمام تیبل ها ذخیره میشن ، بعدا ایمپورت خواهید کرد.
forum.majidonline.com
تاپیک mysql
علاقه مندان به css
علاقه مندان به css
علاقه مندان به css این تاپیک از تاپیک های بی استفاده بود من ادیت کردم مدیریت محترم لطفا به بخش مربوط منتقل کنید. نکات ساخت سایت: https://forum.majidonline.com/threads/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%AF.239369/ همچنین تاپیک علاقه...
forum.majidonline.com
در تاپیک زیر ، کار با هاست و طرز کار با دیتابیس گفته شده:
سایت خود را بسازید ، به روش saalek110
سایت خود را بسازید ، به روش saalek110 در این روش شما فقط html و css یاد می گیرید که خیلی خیلی ساده است و در همین تاپیک مقداریش آموزش داده می شود. کدهای php کدش به شکل آماده در اختیاز شما قرار می گیرد. جاوا اسکریپت هم خیلی کم استفاده شده و کدش آماده در پست ها قرار داده می شود. طرز استفاده از...
forum.majidonline.com
منابع کمکی برای یادگیری:
آخرین ویرایش: