سایت جدید بازی فلش

masuod

New Member
باسلام
هفته گذشته یه سایت جدید فلش گیم راه انداختیم
هم می خواستم از همه دعوت کنم که سایت رو ببینن
و هم بپرسم کسی می دونه چه جوری میشه لینک و لوگوی سایت رو توی بازی ها اضافه کرد ؟! اصلا امکان داره ؟ جوری که اصل بازی به هم نریزه ؟
آدرس سایت :‌ chibazi.com
منتظرم شدید !:rose:

idem1390

New Member
چرا ميشه كاري كرد ؟ بايد با يك فلش اديتور فايل فلش را داخل اون باز كني و هر چيزي دوست داري بهش اضافه. الان بايد دنبال فلش اديتور باشي ؟ باز هم نتونستي پيدا كني بگو واست بگردم؟ باي باي

masuod

New Member
من چندان از فلش سر در نمیارم !
ولی اینقدر می دونم که فایل بازی ها swf هست و با خود فلش نمی شه ویرایششون کرد ...
الان اگه بخوام به یکی از همین بازی های سایت عبارت chibazi.com رو اضافه کنم چه کار باید بکنم ؟
اگه اسم یه فلش ادیتور و روش کار رو به طور خلاصه بگید ممنون می شم .
راستی نظرتون در مورد خود سایت چیه ؟

+Sata

خبرگان فلش
سایت خوبی دارید فقط بازی های جدید هم بزارید بهترم میشه.
شما میتونید با نرم افزار Flash Decompiler Trillix 5.2.1160 روی فایل های فلش تغیرات ایجاد کنید.

موفق باشید

masuod

New Member
sata+ جان
اگه ممکنه لینک Trillix رو برای دانلود همینجا بزار !
شاید دیگران هم مثل من پیداش نکردن ...
ممنون

آخرین ویرایش:

massoudn

کاربر فعال
Good-Job

سلام،
دوست عزیز سایت خوبی راه اندازی کردید،
موفق باشید،
در ضمن می توانید از یک Preloader استفاده نمائید،
به این ترتیب که در آن از یک لوگو و یک لودر استفاده نمائید که لوگو و یا هر مطلب دیگری را به روی (بالا) لودر قرار دهید و در لودر جهت بارگذاری آدرس بازی خود را ذکر کنید،
در ضمن حتماً باید بازی شما بصورت swf بوده تا بتوانید بارگذاری نمائید،
جهت تبدیل بازی هایی که بصورت فرمت exe هستند از نرم افزار های مبدل exe to swf می توانید استفاده کنید.
مؤید باشید.

+Sata

خبرگان فلش
بهترین دیکامپایلر فایل های فلش به نظر من Trillix هست که البته نسخه جدیدش 5.2.1160 مشکل ساخت لایه اضافی حل شده ولی روسیستم من مشکل داره!

دانلود کنین::rose:

پیوست ها

• Flash Decompiler Trillix 5.2.1160.part1.rar
    5 مگایابت · بازدیدها: 6
  • Flash Decompiler Trillix 5.2.1160.part2.rar
    5 مگایابت · بازدیدها: 1
  • Flash Decompiler Trillix 5.2.1160.part3.rar
    4.8 مگایابت · بازدیدها: 1
  • Trillix .jpg
    Trillix .jpg
    80 کیلوبایت · بازدیدها: 1

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

لطف کنید در جای مناسب تاپیک بزنید و قبل از زدن هر گونه تاپیکی قوانین آن بخش را به دقت مطالعه فرمایید

موفق باشید

benyamin_pc

Well-Known Member
سلام دوست من

لطف کنید در جای مناسب تاپیک بزنید و قبل از زدن هر گونه تاپیکی قوانین آن بخش را به دقت مطالعه فرمایید

موفق باشید

فکر نمیکنم پاسخم بی ربط بود !!
خوب اینجا داشتن در مورد دیکامپایل کردن و دیکامپایلر و بهترین دیکامپایلر حرف میزدن منم گفتم sothink swf decompiler به نظرم حرف نداره

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

بنده با شما نبودم با کاربری بودم که این تاپیک رو اینجا باز کرده . بخش سفارشات واسه چیز دیگه ای زده شده

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا