سایت جالب

mostafa_cs

Well-Known Member
بچه یه سایت فلش خیلی جالب
فکر کنم مال ایرانیا باشه
نظر شما چیه؟
http://www.adsdot.net/home.html

gmax.gif

arashonline

Well-Known Member
فلشش كه خيلي خفنه روش خيلي كار شده اون قسمتي كه ورق ميزني كه ديگه نگو ........!

Allen_n

New Member
thanks fot your interest

سلام

از توجهتون به وب سایت www.adsdot.net خیلی خوشحال و ممنونم. من طراح و مدیر این وب سایت هستم و خوشحال می شم اگه بتونم به شما کمکی در زمینه طراحی و اجرای وب سایت کنم. سایتهای دیگر من www.eat.ir و www.hostingband.com و www.fodic.com هستند امیدوارم مورد توجه شما قرار گیرند. منتظر پیشنهادها و نظرهای شما هستم.

LogoadscProcessmx2.gif

Best Regards
Allen Noghli

www.adsdot.net www.eat.ir www.hostingband.com www.fodic.com

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
الن عزیز خیلی خوشحالم که شما رو هم در جمع بچه ها میبینم. امیدوارم بتونیم چیزای خوبی از شما یاد بگیریم.

موفق باشی
سارا

mashreghi

Member
فکر کنم به دوره جدید فضای باز مجید آنلاین رسیدیم . تو این قسمت ؟ معرفی سایت فلش ؟ مدیر انجمن هم آره ؟؟؟

GFX Master

مشرقی عزیز لازم نبود شما وظایف رو گوشزد کنید!!!

من خودم خوب متوجه شدم که کار این دوستمون کلا برخلاف قوانین سایته! ولی مطمئن بودم با جو فعلی سایت و اینکه هر کسی دم از این میزنه که مقصر برای کم شدن تعداد کاربرا کیه و این حرفا اجازه دادم این دوست تازه واردمون یعنی Allen یکمی با جو اشنا بشن بعد این تاپیک رو قفل کنم و منتقل کنم. فعلا که همه اسم سارا رو با قفل کردن میبرن!!! البته من ناراحت نمیشم چون دارم به وظیفم عمل میکنم.

به هر حال این تاپیک رو به زودی قفل میکنم و منتقل میکنم.

موفق باشید
سارا

arashonline

Well-Known Member
سلام

از توجهتون به وب سایت www.adsdot.net خیلی خوشحال و ممنونم. من طراح و مدیر این وب سایت هستم و خوشحال می شم اگه بتونم به شما کمکی در زمینه طراحی و اجرای وب سایت کنم. سایتهای دیگر من www.eat.ir و www.hostingband.com و www.fodic.com هستند امیدوارم مورد توجه شما قرار گیرند. منتظر پیشنهادها و نظرهای شما هستم.

LogoadscProcessmx2.gif

Best Regards
Allen Noghli

www.adsdot.net www.eat.ir www.hostingband.com www.fodic.com
آقا كارت درسته

حتما اطلاعاتي بزار تا ياد بگيريم حالا هر چي !!

mashreghi

Member
مدیر محترم انجمن : اولا من قصد تذکر دادن نداشتم ثانیا : رفلکس مدیران محترم( بعضی ) موقع تاپیک های نابجا در بعضی موارد آنقدر پر انرژیه که موقع تکرار این گونه موارد کاربران کوچکی مثل من هم می تونن یک اعتراض متقابل داشته باشند و کمی هم توقع . ببخشید ..

alavis

Member
برا سلامتی مدیر انجمن و عضو تازه وارد صلوات دومو بلندتر بختم

تک تیر ... اللهی اکبری :d

Allen_n

New Member
salam

mano mibakhshid man gavanine shomaro nemidonestam admin site be man goft to in log baraye site ma matlab neveshtan va man khastam tashakor kardebasham nemikhastam narahaty baraye kasy be vojod biyad .sara_is_nice_girl az shomaham mamnonam

ye dost ham chizhayee khastebod ke yad begire hamishe chiz baraye yadgiry hast fagat man nemidonam shoma be che chizhayee ehtiaj darin soal beporsin age az daste man kary barbiad dar khedmatam
albate yeksery magale to site studio ads to bakhse akhbar hast ke dar hafte jand bar be roz mishe chiz hayee jaleby mitonid tosh peydakonid

GFX Master

دوست عزیز لطفا فقط فارسی تایپ کنید.

ممنون
سارا

جدیدترین ارسال ها

بالا