سایت ایجکس : www.sabanetco.com

وب سایت شرکت صبا نت گرمسار که یک چند ماهی هست دارم روش کار می کنم. ( نوشتن سیستم مدیریتی اش و صفحات رابط کاربری و بانک های اطلاعاتی اش )

توش از ایجکس استفاده شده. (تقریباً همه ی سایت ایجکسه بغیر از خبرهاش )
ضمن اینکه تا قبل از این با fire fox مشکل داشت اما نسخه ی جدید برای fire fox هم تدوین شده.

alionline1366

Active Member
کارت چیز خواصی نداره طراحی سایت هم خیلی ساده هست ولی بازم زحمت کشیدی که قابل تقدیره

خاصی

بیشتر روی سیستم مدیریتی اش کار شده. مثلا آخر این ماه بصورت خودکار یک برنده از میان ثبت نام کنندگان قرعه کشی خود به خود روی سایت میره. (cron job و Mysql ) که اینکارش تقریباً منحصر به فرده توی سیستم های مدیریت محتوا.
هدف صرفا معرفی سایت بود وگرنه چیزهای :) سایت به عهده ی مدیر سایته (کسی که سایت رو از طراح تحویل میگیره )

alionline1366

Active Member
خوب ما اینجوری نمیتونیم در مورد سیستم نظر بدیم فعلا فقط میشه مباحث ظاهری نظر داد در مورد کرون جاب هم به روشهای مختلف تو بعضی cms ها هست مثلا جوملا

خوب ما اینجوری نمیتونیم در مورد سیستم نظر بدیم فعلا فقط میشه مباحث ظاهری نظر داد در مورد کرون جاب هم به روشهای مختلف تو بعضی cms ها هست مثلا جوملا
درست می فرمایید، قصد هم معرفی همین ظاهر قضیه بود. سیستم مدیریتی اش هم اینقدر هنوز کامل نیست که معرفی عمومی بشه. (حداقل از نظر امنیت که خیلی ضعیفه از نظر خودم :eek: )

جدیدترین ارسال ها

بالا