سایتهای معتبر ارائه دامنه و فضای رایگان

phpweb

Active Member
من دنبال سایتهای معتبری می گردم که دامنه و فضای رایگان به کاربرها می دن.

برای کاری به سه یا چهار دامنه رایگان و فضای رایگان احتیاج دارم.

لطفا سایتهای معتبری که این خدمات رو ارائه می کنن معرفی کنید.

Milad

Well-Known Member
فضا : byethost.com
دامین رو نمیدونم !؟ تقریبا هیچ جا دامین رایگان نمیده و در عوضش باید تبلیغی چیزی براشون انجام بدی ساب دامین بخوای co.cc ...

phpweb

Active Member
فضا : Byethost.com
دامین رو نمیدونم !؟ تقریبا هیچ جا دامین رایگان نمیده و در عوضش باید تبلیغی چیزی براشون انجام بدی ساب دامین بخوای co.cc ...

شما از این سایت استفاده کردید؟ چون من از یکی دو سرویس دهنده استفاده کردم ولی سرویس دهیشون خوب نبود.

Milad

Well-Known Member
بهترین سرویس دهنده هاستینگ رایگان byethost هست و اکثر سرویس دهنده های دیگه نماینده همین سایت هستند بهتر از این فکر نکنم پیدا بشه ... !؟ از طرفی خودتون میگید رایگان !؟ به نظر من سرویسی که byet میده از رایگان هم اونور تره .

.co.cc تبلیغ نمیزاره ! یکی دیگه هست .co.nr اونم بدون تبلیغ هست ولی سایت رو به صورت iframe باز میکنه ( قبلا که اینطور بود )

znhost

Member
هاستا همشون یکی هست
. دامنه ها تبلیغ نمیزارن امکا بعد 1 سال پول میگیرن. 5 تومن بده یه دامنه ir بگیر.

phpweb

Active Member
بهترین سرویس دهنده هاستینگ رایگان byethost هست و اکثر سرویس دهنده های دیگه نماینده همین سایت هستند بهتر از این فکر نکنم پیدا بشه ... !؟ از طرفی خودتون میگید رایگان !؟ به نظر من سرویسی که byet میده از رایگان هم اونور تره .

.co.cc تبلیغ نمیزاره ! یکی دیگه هست .co.nr اونم بدون تبلیغ هست ولی سایت رو به صورت iframe باز میکنه ( قبلا که اینطور بود )

من الان سایت byethost رو تست کردم اما اجازه ثبتهاست نمی داد. بنظرتون دلیلی وجود داره؟

البته باید بگم که گیگفا رو هم تست کردم اما اون هم اجازه ثبت هایت نمی داد.

Milad

Well-Known Member
چه پیغامی میده ؟ برید صفحه ارسال تیکت اگر مشکلی داشته باشه اونجا نوشته ، بعضی وقتها برای آپگرید سرور ها سرویس دهی قطع میشه که اونجا توضیح داده شده .

phpweb

Active Member
چه پیغامی میده ؟ برید صفحه ارسال تیکت اگر مشکلی داشته باشه اونجا نوشته ، بعضی وقتها برای آپگرید سرور ها سرویس دهی قطع میشه که اونجا توضیح داده شده .

می گه امکان ثبت هاست جدید وجود نداره.

گیگفا هم می گه که از سایر سرویس دهنده ها استفاده کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا