ساپورت css3 در بیلدر

با سلام به کل بچه های بیلدر و مجید آنلاین

تو بیلدر یک HTML ایمپورت کردم که از کد های CSS3 توش استفاده شده
اما وقتی با بیلدر خروجی میگیرم اون قسمتهايي كه css3 کار شده نشون داده نمیشه
دقیقا اینترنت اکسپلورر ویندوزم هم همین مشکل رو داره و وقتی با کروم یا فایر فکس بازش میکنم نشون میده
راهی نداره که بیلدر از موتور فایر فاکس یا کروم استفاده کنه که css3 رو نمایش بده یا مصلا پلاگینی واسش نیست؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
شئ Browser از Internet Explorer استفاده میکنه، اگر IE از CSS3 پشتیبانی نکنه در MMB هم پشتیبانی نمیشه.
و راهی هم نیست که شئ Browser از هسته ی یه مرورگر دیگه استفاده کنه.

silvercover

کاربر متخصص
خب سیلور خان منظورت اینه که هسته رو هک کنم که واسه بقیه هم اجرا شه یا فقط سیستم خودم !

این برای موقعی مفید هست که شما اختیار دستکاری فایل های HTML مد نظر رو داشته باشی. حالا با دانلود و استفاده از موردی که معرفی کردم
میشه تعدادی از نقص های اینترنت اکسپلورر رو در مورد css3 پوشش داد و تا حد امکان فایل html رو با جلوهای مد نظر در شی browser مشاهده کرد.

بنابراین شما نیاز داری تا طبق دستور العمل های سایت معرفی شده فایل های html خودتون رو با اینترنت اکسپلورر سازگار کنید.

<?php
/*
This file is a wrapper, for use in PHP environments, which serves PIE.htc using the
correct content-type, so that IE will recognize it as a behavior. Simply specify the
behavior property to fetch this .php file instead of the .htc directly:

.myElement {
[ ...css3 properties... ]
behavior: url(PIE.php);
}

This is only necessary when the web server is not configured to serve .htc files with
the text/x-component content-type, and cannot easily be configured to do so (as is the
case with some shared hosting providers).
*/

header( 'Content-type: text/x-component' );
include( 'PIE.htc' );
?>

اینو گذاشتم تو فایل php
اما وقتی آپلود کردم به همه ی بروزر ها یک فایل .htc رو دانلود میکنه !! و هیچ اتفاقی نمی یفته
بقیه ی فایل هارو هم که از سایتی که گفتین گرفتم ریختم تو همون پوشه !
بیشتر سر در نمیارم تر جمه هم کردم با گوگل نفهمیدم

با سلام
جناب سیلورکاور محتاج کمکیم
دوستان من به این قضیه احتیاج دارم اگر مقدوره کمک کنید

silvercover

کاربر متخصص
جناب سیلورکاور محتاج کمکیم
دوستان من به این قضیه احتیاج دارم اگر مقدوره کمک کنید

متاسفانه فرصت ندارم دقیق بررسی کنم. شما می تونین شانس خودتون رو با مطرح کردن این مشکل در تالار طراحی وب هم افزایش بدین.

جدیدترین ارسال ها

بالا