تغییرات فایل 1 ساپرت 3d از فتوشاپ به افتر ( Live 3d )

farhad8694

Active Member
سلام
من یه فایل psd رو3ِD میسازم در فتو شاپ ،در افتر 5.5 توسط پلاگین Live Photoshop 3D ساپورت میشه و میاره اما در افتر6 ، 3D ساپرت نمیشه چون در نسخه افتر cs6 پلاگین Live Photoshop 3D نیست .(میتونید امتحان کنید).
دنبال این پلاگین در 5.5 گشتم و نبود نمیدونم چه جوری وقتی psd رو که 3D شده ایمپرت میکنم میاد . کسی از دوستان این پلاگین رو داره و یا راه حلی برای این مشکل در cs6 داره ؟

clickrast

Member
طبق این تاپیک به نظر میرسه روش ترکیب سه بعدی بین فتوشاپ و افتر فرق کرده باشه توی CS6. دوستانی که CS6 نصب دارن یه تست بزنن.

farhad8694

Active Member
من فکر میکنم این باگه در فتوشاپ یا افتر .
دوستان کسی تست نکرده ؟
اصلا تیکی که در پنجره ایمپرت افتر میاد و میگه که 3D رو که در psd اعمال شده ایمپرت کنم یا نه در cs6 نیست و به جای اون یه پیغام میده مبنی بر اینکه ساپرت نمیشه ، من که موندم چرا اینطوریه .
دوست دیگری که در همین مجید انلاین عضو هست هم ، یه مشکل عجیب داره که در فتوشاپ cs6 اکسپورت vpe برای افتر رو نداره و اصلا سر برگ 3Dرو هم نداره اما فتوشاپ cs6 من این گزینه ها رو داره ، در صورتی که اون
پک cs6 رو خریده اما من دانلود کردم .من که پذیرفتم cs6 اساسی باگ داره (تو یه سری مسائل) ولی یه چیزاییش هم واقعا عالی شده که زور این مزیت هاش به باگ هاش میچربه .البته در اصل باگ نداره ماها که نسخه کرک شده رو استفاده میکنیم این مشکلات رو داریم.
با تشکر :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا