سايت 4daily يك برنامه عالي براي داشتن درآمد روزانه

SunBoy_

Member
با ثبت نام در اين سايت 4 دلار ( 1 واحد ) به شما رايگان داده می‌شود. هر واحد در سايت 4 دلار می‌باشد.
شما با هر واحد يا 4 دلار می‌توانيد به مدت 50 روز با ديدن 40 سايت در هر روز، روزی 4 درصد آن 4 دلار يعنی 0.16 دلار را به دست آوريد. که بعد از 50 روز 4 دلار شما دو برابر ( 8 دلار ) می‌شود.
از اينکه شما بايد 40 سايت در روز ببينيد نترسيد بخاطر اينکه مدت هر سايت 20 ثانيه می‌باشد و سايتها بصورت اتوماتيک عوض می‌شوند و کلا حدود 14 دقيقه وقت شما را می‌گيرد که در اين مدت لازم نيست حتی 1 کليک هم بکنيد.
در صورتی که بخواهيد روزانه درآمد خود را افزايش دهيد می‌توانيد واحدهای بيشتری بخريد که به نسبت تعداد واحدهايی که شما داريد، با ديدن همان 40 سايت در روز پول دريافت خواهيد کرد:

1 واحد به قيمت 4 دلار ( رايگان ) --- درآمد روزانه 0.16 دلار
2 واحد به قيمت 8 دلار --- درآمد روزانه 0.32 دلار
10 واحد به قيمت 40 دلار --- درآمد روزانه 1.6 دلار
100 واحد به قيمت 400 دلار --- درآمد روزانه 16 دلار
1000 واحد به قيمت 4000 دلار --- درآمد روزانه 160 دلار
2500 واحد به قيمت 10000 دلار --- درآمد روزانه 400 دلار

مثلا اگر 20 دلار به سايت بدهيد به شما 5 واحد داده می‌شود که با آن 5 واحد در مدت 50 روز با ديدن همان 40 سايت در هر روز، شما 0.80 دلار در روز به دست می‌آوريد. که بعد از 50 روز شما 40 دلار در حسابتان داريد. که هر وقت دوست داشته باشيد می‌توانيد دوباره واحد بگيريد ولی بايد قبل از اينکه 50 روز کاملا تمام شود شما واحد بگيريد.
* حداقل پرداخت اين سايت هم 8 دلار می‌باشد *
شما می‌توانيد با همان 1 واحدی که سايت به شما رايگان می‌دهد کار خود را شروع کنيد که بعد از 50 روز در صورتی که بخواهيد ادامه دهيد من می‌توانم 4 دلار به مدت چند روز به شما قرض بدهم تا بتوانيد کار خود را ادامه دهيد و بعد از اينکه 8 دلار را از سايت درخواست کرديد 4 دلارم را هم به من برگردانيد.

برای ثبت نام اينجا را کليک کنيد

سلام
اميدوارم در تمام مراحل زندگي موفق باشي
يك سوال كه مطمپنم خيلي ها از شما دارند ...: تا حالا در كل چه مقدار پول از اراه اين گونه سايت ها درآوردي ...؟ يعني تبديل به ارز كشور شده و از بانك دريافت كردي ؟

SunBoy_

Member
سلام ، ممنونم ..
زياد نه ( البته نسبت به وقت و فعاليتي كه داشتم )
ولي در حال حاضر با به دست آوردن تجربه هاي بيشتر نسبت به قبل ، اميدوارم بتونم بيشترش كنم ..

موفق باشي

ممنون از پاسخ
راستي بخواهيم از e-gold برداشت كنيم و به پول ايران تبديل بشه بايد چه كار كنيم ... انگار 20 درصد از پول رو هم به عنوان دستمزد خودش بر ميداره ؟؟ درسته ؟

راستي يه چيز ديگه ....
وقتي كه ميري تو سايت 4daily.com و لوگين ميشي اونوقت ميري به قسمت اكانت خودت ... اول صفحه يه مقدار متن انگليسي نوشته ... تا حالا خوندي ؟؟؟ ... من كه دقت كردم ديدم نوشته كه : ( ما نمي توانيم از طريق e-gold به شما پول بدهيم بايد با StormPay.com از ما درخواست پول بكنيد....يعني چي ؟

SunBoy_

Member
در صورتي كه بخواهي موجودي ايگولد را به ريال تبديل كني دو حالت دارد:
1 - با استفاده از سايتهاي معتبر و شناخته شده ميتواني موجودي ايگولد را به حساب ارزي خودت در ايران منتقل كني. كه اين سايتها درصدي از شما ميگيرد ولي خيلي كمتر از 20 درصد.
2 - يا ميتواني ايگولد خود را به افراد مطمئن بفروشي . مثلا اگه قيمت دلار 880 باشه، از شما 840 ميخرن.

--------

بله در حالت عادي سايت 4daily به ايگولد پرداخت نميكند مگر اينكه شما Account خود را Upgrade كرده باشيد كه قبل از 50 روز شما براي ادامه كار بايد با حداقل 4 دلار حساب خود را Upgrade كنيد.

آقا ما هم با ايگولد كار ميكنيم ولي چه جوري اين پول فور ديلي رو بگيريم ؟

SunBoy_

Member
شما به 8 دلار رسيدي ؟؟
تو پستهاي قبل گفتم كه 4daily در چه شرايطي به e-gold پرداخت ميكنه ...

miladanimator

Active Member
بچه ها خواهشا شما هم پيشنهاد ايجاد يك انجمن جدا براي كسب درآمد از اينترنت رو به مجيد و پيمان بفرستيد

اي بابا من كه اينجا مطلب نوشته بودم ....پس كو .... چرا پاك شده ؟؟/.
خوب دوباره مي نويسم
با تشكر از شما پسر آفتاب
لطف كن و چگ.نگي بدست آوردن پول از ايگولد رو توضيح بديد
از همون روش اول كه از طريق سايتهاي ديگر پول به حساب ما مي آيد
خيلي خيلي ممنون و متشكر
حقيقتا خيلي ممنون

SunBoy_

Member
خوب اگر يه حساب ارزي تو ايران داري ميتوني با استفاده از سايت زير پول خود را در ايگولد با يه درصدي كارمزد به حساب ارزي خود در ايران منتقل كني ...
http://www.londongoldexchange.com

بسيار بسيار ممنون و متشكر
راستي خود شما به چه طريق ايگولد خودتون رو نقد ميكنيد ؟

من الان عضو شدم
حالا كجا بايد برم ؟؟؟ .... خيلي غاتي پاتي هستش
چه جوري و كجا شماره حسابم رو وارد كنم ؟؟

SunBoy_

Member
موسي جان من خودم تا حالا از اين روش استفاده نكردم .فقط ميدونستم يكي از سايتهاي خوب براي اين كار همينه ..
ولي بزودي چون ميخوام با Forex كاركنم بايد يه حساب ارزي باز كنم ..
صبر كن از يكي از دوستام كه با اين سايت كار كرده سوال ميكنم و بهت ميگم ......

جدیدترین ارسال ها

بالا