سايت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ايران هك شد!

Salar

Active Member
ershadhack.JPG

به گزارش بخش خبر سايت اخبار فن آوري اطلاعات ايران، اين سايت روز 5شنبه 20/1/1383 توسط گروه ISP Cracker هك شد.

اين گروه كه سابقه نسبتا طولاني در هك كردن سايتهاي اينترنتي دارد، با تعويض صفحه اوليه سايت (Home Page) و جايگزيني آن با طرح خودشان، ادعاي اشكال در مديريت سرور را گوشزد كرده‌اند.

جالب اينجاست كه اين گروه، يك سايت رسمي به آدرس Http://www.isp-crackers.com راه‌اندازي كرده‌اند و در آن اخبار مربوط به هك و نيز فعاليت خود را قرار مي‌دهند.

جهت مشاهده سايت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به آدرس ذيل مراجعه نمائيد:
http://www.ershad.gov.ir

iritn.com

Peyman-Pop

Active Member
خیلی‌ جالب بود سالار مرسی‌ .

چه عجب یک هکر با عرضه رو دیدیم که از کسی‌ یا چیزی نترسه.

جدا مرحبا .

iRWEBDES

Active Member
آقا پروانه هاي ما انگار دارن ميگندن !
يكيشون زرد شده !!!؟

مهرداد كوهي

davoodvajdi

Member
جالب بود سالار جان
ولی عجب گروه خفنی هستن عکسی هم که بعد از هک گذاشتن خیلی باهاله پیرمرد بچه به بغل کاملا عملشون رو توجیه میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا مهرداد میگم اگه پنجتا پروانهات بگندن تکلیف ما با بویی که فضای سایت..........
بی شوخی تبریک میگم هم به شما و هم به سالار

MrMohi

Active Member
دستشون درد نکنه ! خیلی حال کردم . در این سایتهای در پیتی رو باید گِل گرفت!

aminem

Member
از نظر توانايي واقعا قوي هستن ولي به نظر من اين كار اصلا كار درستي نيست!!!
فرض بگيريم اينا اصلا بوقن شوتن منگن در زمينه كامپيوتر به من و شما چه ربطي داره كه بريم هك كنيم و بگيم ما خيلي كارمون درسته. هر كسي از يه 0 شروع كرده پس دليل نداره ما 100 خودمون رو به رخ اون 0 بكشيم!!!!!
(ولي از اين نظر جالب بود كه توش فايل swf گذاشته بودن . از اين كارشون خوشم اومد!)

iRWEBDES

Active Member
مرسي آقا داوود .
در ضمن من هم با امينم موافقم .

مهرداد كوهي

Salar

Active Member
خوب هكر اومد نيومد داره...خدا ميدونه چند نفر میخوان اینجا رو هک کنن

Peyman-Pop

Active Member
جالبی‌ و قشنگی‌ این موضوع در اینه که سایت ارشاد رو هک کرده ، یعنی‌ شما بهتره برید همون ......

aminem گفت:
فرض بگيريم اينا اصلا بوقن شوتن منگن در زمينه كامپيوتر به من و شما چه ربطي داره كه بريم هك كنيم و بگيم ما خيلي كارمون درسته. هر كسي از يه 0 شروع كرده پس دليل نداره ما 100 خودمون رو به رخ اون 0 بكشيم!!!!!
(ولي از اين نظر جالب بود كه توش فايل swf گذاشته بودن . از اين كارشون خوشم اومد!)
شما خودت www.cthp.net را تخته کردی بعد میگی کارشون درست نیست؟

saman_sweden

Active Member
mandana_971 گفت:
خدا خيرشون بده..كارشون خيلي باحال بود آقا سالار در مورد پروانه گنديدت بهت تبريك ميگم در ضمن همين جا ميگم اگه عضو جديد قبول ميكنن منم هستم(منم مفهوم عكسشو نفهميدم)
به پروانه هاي سالار حسودي نكن كه بهش مي گي پروانه گنديده بزودي خودت هم صاحب پروانه مي شي
اين عكس را براتون تقديم مي دارم
كار هر فرد نيست خرمن كفتن مثل من(يز) ميخواهد مرد كهن
tes2.jpg

alitanara گفت:
aminem گفت:

saman_sweden

Active Member
alitanara گفت:
alitanara گفت:
aminem گفت:
چرا دوبار ميفرستي ميخواهي پيكت بالا بيايد
راستي چرا رفتي اوتاوا برو تورنتو اوتاواجاي پيشرفت نيست

saman_sweden گفت:
alitanara گفت:
alitanara گفت:
aminem گفت:
چرا دوبار ميفرستي ميخواهي پيكت بالا بيايد
راستي چرا رفتي اوتاوا برو تورنتو اوتاواجاي پيشرفت نيست
چون تورنتو مثل تهران شلوغ و نا امن است بعدش زیاد خوب نیست
بعد این اینترنت internet explorer من قاطی کرد دوبار فرستاد.

pooya799

Member
به به آقا ازاين خبراي خوش بازم بديد ديگه كسي توي اين ضمينه(تكنولوژي)نمي تونه انحصارطلبي كنه

جدیدترین ارسال ها

بالا