سايت وبلاگ خوب ميخواهم كه بعدا مشكل پيش نياد مثل پرشين بلاگ هي قطع ميكنه 8O فايده نداره كه من ميخواهم وبلاگ را درست كنم بايد هميشه خوب كار ميكنه و قطع نشه مرسي منتطرتم
آقا
از بلاگ فا سرويس بگير خيلي خوب وروان كار ميكنه
امكانات خيلي خوبي هم داره
قالبهاي باحالي هم توش هست
از نظر لودينگ هم كه سه صوته لود ميشه
اين آدرس وبلاگمه كه از بلاگفا سرويس گرفتم http://webnama.blogfa.com
من از كاربران سايت ميهن بلاگم يعني اونجا وبلاگ دارم و واقعا امكانات ميهن بلاگ رو نمي شه با اوناي ديگه مقايسه كرد اگر مي بيني حرف از ميهن بلاگ كمه چون ( دمشون گرم ) تبليغ نمي كنن براي خودشون رو وبلاگها خلاصه برو تو ميهن بلاگ ثبت نام كن مشكل داشتي بيا خودم بهت مي گم .
برای بالا بردن سطح کیفی و استاندار شدن وبلاگتون و دریافت قالب وبلاگ حتما يه سری به اينجا بزنيد . ضمنا وبلاگ خود را در مسابقه بهترين وبلاگ ها شرکت دهيد
موفق باشی
برای بالا بردن سطح کیفی و استاندار شدن وبلاگتون و دریافت قالب وبلاگ حتما يه سری به اينجا بزنيد . ضمنا وبلاگ خود را در مسابقه بهترين وبلاگ ها شرکت دهيد
موفق باشی
دوست عزيز اينجانب بعد يه عمر وبلاگ نويسي به بهترين هاست وبلاگي كه رسيدم يه هاست خارجيه كه 1 ماه هم مجانيه ولي اگه بتوني با ويزا كارت يا هرچي فضا بخري ازش معركست نگيد نميشه كه من خودم يه وبلاگ ايراني خريداري شده را توي اين سيستم ديدم اف تي پي داره فايل منيجر داره گالري عكس ببين خلاصه آخرتته www.wedblog.com
طبق فرموده دوست قبليwww.irxblog.com عاليه.وبلاگه منم ماله اونجاست.امكاناتش منحصر به فرده مثلاً ميتوني بفهمي از چه سايتهايي به وبلاگت ميان و يا ميتوني نطرهارو فيلتر كني تا چرت و پرت برات ننويسن
آدمينشم خيلي ماهه از همه نظر خوبه حالا خود داني