سايتي كه انواع border ها توش باشه

ToFaN

Well-Known Member
سلام دوستان دونبال سايتي مي گردم كه انواع border ها توش باشه واسه طراحي ... ممنون
:oops:

a Truth Seeking

Active Member
نمي دونم منظور شما رو خوب فهميدم يا نه شما دنبال يك فايل عكس به شكل حاشيه مي گردين كه وسط يا داخلش چيزي بنويسين يا كاري انجام بدين اگر اين مد نظر شماست من از اين چيزا زياد دارم همينطور جملات عربي اسلامي و طرح هاي دست خطي.

ToFaN

Well-Known Member
a Truth Seeking جان همون مي خوام .........
آفرين ولي اسلامي نه

a Truth Seeking

Active Member
رفتم جمع بندي كنم متوجه شدم يكي دوتا نيست قاطي كردم. :cry: شرمنده.براي همين يكي از اونهايي رو كه فكر مي كردم به كارت مي ياد رو به صورت اتفاقي از همه انتخاب كردم البته اگر بگم اين يكي از ساده ترينشون هست دروغ نگفته باشم مدل هاي ابر و باد و طرح هاي گلدار و ساده هم خيلي دارم اگر خواستي بگو تا همه رو اينجا بذارم.
اميدوارم مورد استفادت قرار بگيره.

amir600

Active Member
a Truth Seeking گفت:
رفتم جمع بندي كنم متوجه شدم يكي دوتا نيست قاطي كردم. :cry: شرمنده.براي همين يكي از اونهايي رو كه فكر مي كردم به كارت مي ياد رو به صورت اتفاقي از همه انتخاب كردم البته اگر بگم اين يكي از ساده ترينشون هست دروغ نگفته باشم مدل هاي ابر و باد و طرح هاي گلدار و ساده هم خيلي دارم اگر خواستي بگو تا همه رو اينجا بذارم.
اميدوارم مورد استفادت قرار بگيره.
آقا اگه همشو بذاري ممنون ميشيم...

ToFaN

Well-Known Member
مرسي a Truth Seeking جان دمت گرم .... حالا اگه اون ها هم بزتري كه ديگه خيلي آقايي

a Truth Seeking

Active Member
اي بابا ديگه قابل شمارو نداشت مدل هاي ساده و حاشيه گلدار هم دارم اگر خواستي بگو سه سوته در خدمتيم.

جدیدترین ارسال ها

بالا