سايتي در مورد اسامي ايراني؟

siavash45

Member
با سلام
دوستان اگر سايتي در مورد اسامي ايراني ميشناسند معرفي كنند(نياز مبرم جهت انتخاب اسم فرزند)
با سپاس فراوان
سياوش

saman_sweden

Active Member
siavash45 گفت:
با سلام
دوستان اگر سايتي در مورد اسامي ايراني ميشناسند معرفي كنند(نياز مبرم جهت انتخاب اسم فرزند)
با سپاس فراوان
سياوش
ايران را نمي دونم اما اگر سايتهاي خارحي خواستي بگم در كشورهاي اروپايي تمام نامها در اداره ثبت احوال اون كشور وحود داره ميتوني در سايتشون بگردي شايد اداره ثبت احوال ايران هم اينطوري باشه كه تو سايتشون اسمهاي پرطرفدار را بنويسند
در ضمن تقويمها براي هر روز دوتا اسم مينويسد اسم پسر و اسم دختر ميتوني از توي تقويمها هم بگرديد

siavash45

Member
saman_sweden گفت:
siavash45 گفت:
با سلام
با سپاس فراوان
سياوش
ايران را نمي دونم اما اگر سايتهاي خارحي خواستي بگم در كشورهاي اروپايي تمام نامها در اداره ثبت احوال اون كشور وحود داره ميتوني در سايتشون بگردي شايد اداره ثبت احوال ايران هم اينطوري باشه كه تو سايتشون اسمهاي پرطرفدار را بنويسند
در ضمن تقويمها براي هر روز دوتا اسم مينويسد اسم پسر و اسم دختر ميتوني از توي تقويمها هم بگرديد

سلام سامان جان
ممنون از راهنمايتون....همونجوري كه گفتيد توي سايت ثبت احوال پيدا كردم..آدرس اونو براي بقيه دوستان اينجا ميزارم...با تشكر
سياوش
http://www.sabteahval-kh.ir/default.asp?t=4

saeednasehi

New Member
سلام
من يك دختر 14 روزه خوشگل دارم . ميتونيد يك اسم خوب به من پيشنهاد كنيد .

جدیدترین ارسال ها

بالا