سايتم را در چه رزولشني طراحي كنم بهتره؟

من مي خواهم سايتي را طراحي كنم به نظر شما اون را در چه رزوليشني طراحي كنم بهتر است
600*800 يا ...
در ضمن نمي توانم جدولم را 100٪ بگذارم و بايد حتما بهش عدد بدهم

به نظر شما بيشتر بازديدكنندگان رزولشن مانيتورشون را روي چه عددي مي گذارند

Mohi Design

Member
خوب عدد بده ... ولي طوري طراحي كن كه توي 800 در 600 تمام صفحه رو بگيره ... و توي 1024 در 768 هم قسمتي از صفحه رو ... مثل اين سايت :

http://www.maxnetclub.com/Under18world

فقط طوري باشه كه توي مرورگر ملت اسكرول بار افقي نباشه ...

hasaniha

Member
اگه بتونه پهنايي برابر با 770 پيكسل پيدا كنه عاليه!
يعني حتي اگه درصدي داده بوديد ؛ بتونه به اين پهنا برسه؛ يعني جمع بشه. اگه هم پهناش ثابت باشه بهترين حالت همين 770 هست.
در اين حالت وقتي رزولوشن در 800*600 باشه صفحه شما دقيقا به طور كامل پهناي صفحه رو پر خواهد كرد.
اين آدر هم يه نمونه از اين پهناس؛ در رزولوشن 800*600 امتحانش كنيد؛ متوجه ميشيد.
www.simorghclimbing.com/str/members.php

Mohi Design

Member
خوب بود ... مرسي ...

كاش منم توي گروه شما بودم ... من عاشق كوه نورديم ...

paramond

Member
آقا چرا کوه نوردها کامپيوتر بلدند ولی کامپيوتريها (چی گفتم) کوه نوردی بلد نيستند

hasaniha

Member
ما در خدمت همه مجيد آنلاينيها هستيم . خودمم هم از اينكه تو همچين سايتي و بين همچين دوستاني هستم خيلي خيلي خوشحالم.
راستش من رشته ام كامپيوتر نيست. رشته اصليم؛ مكانيكه و يه كمي هم با كامپيوتر كارايي ميكنم.
اين سايتي كه لينكش رو دادم دو سال پيش پيشنهاد ساختش رو مطرح كردم و خوب چون نه پول كافي براي اين كار داشتيم و نه ... رفتم دنبال چيزايي كه لازم بود و از صفر شروع كردم. اوايل طرحهايي زدم كه الان وقتي يادم ميفته خندم ميگيره ( حيف كه از دست دادمشون و گرنه ميگذاشتم اينجا يه كم هم شما بخنديد :))
اين سايت ايشالا تو اين چند هفته راه ميفته؛ البته مرحله اولش.
اينو هم بگو كه همين سايت خيلي از مشكلات رو برام حل كرده!

الان براي اين سايت يه سيستم مديريت تقريبا كاملي طراحي شده و برنامه ي مرحله دوم اين سايت مربوط ميشه به يك دايره المعارف جامع كوهنوردي كه البته بايد به حد خيلي خوبي قوي و پيشرفته باشه و حتما موقعش تو اين سايت مطرح ميكنم و از كمك بچه ها بهره مند ميشم ولي اين كار ميره براي بعد از كنكور ارشد امسال ;)

در مرحله سوم برنامه اي كه براي اين سايت دارم مربوط ميشه به يه جور شبكه كردن گروههاي كوهنوردي ايران و امكان دادن به همه گروهها براي استفاده از اطلاعات ديگر گروهها و كلي چيز هاي ديگه.

ميدونم كه تو اين تاپيك جاش نيست ولي از همه بچه ها دعوت ميكنم كه پيشنهاداشونو در رابطه با اين سايت و از همه مهمتر برنامه هايي كه ميشه از اين طريق پياده سازي كرد كه به درد جامعه كوهنوردي ميخوره (مثل دايره المعارف كه گفتم) رو اينجا بگن تا مورد استفاده قرار بگيره. خيلي ممنون ميشم.

يه حرفي هم در رابطه با سنگنوردي بگم: شايد اين رشته از دور مثل بعضي ديگه ورزشا جذاب به نظر نرسه ولي وقتي واردش ميشيد و به حدي ميرسيد كه ميتونيد يه مسير خوبي رو صعود كنيد اونقدر براتون جذاب و هيجان انگيز ميشه كه اونو با هيچ چيزي عوض نميكنيد.

خيلي حرف زدم ;)
اين هم آدرس صفحه اي هست كه تو اين سايت مربوط به خودم ميشه: www.simorghclimbing.com/str/member_sp.php?mid=10

Mohi Design

Member
كي گفته ؟ من كامپيوتريم ولي نه كامپيوتر بلدم نه كوه نوردي بلدم ...

[EHSAN]

Well-Known Member
تجربه من ميگه بهترين اندازه عرض صفحه از 777 پيكسل نبايد بيشتر باشه...
چون كسانيكه از رزوليشن 800X600 استفاده ميكنن بتونن به راحتي ببينن... كه معمولا اين افراد كساني هستن كه از مانيتور 15 اينچ بهره ميبرند. (ممكنه بگي الان همه دارن مانيتور 17 اينچ ميخرن ولي اينطور نيست چون الان مانيتورهاي LCD باقيمت بالاشون امكان خريد 17 اينچ رو به كمتر كسي ميدن)

ممكنه توي ويندوزهاي غير XP بتوني اندازه رو كمي بيشتر كني ولي اين كارو نكن چون توي ويندوز XP ايجاد اسكرول افقي ميكنه و چيزي كه كاربر ازش متنفره اسكرول افقيه... (منظور حالت رنگي خود XP هست نه حالت كلاسيكش كه اكثرا هم حالت رنگي XP رو استفاده ميكنن)

--موفق باشي

paramond

Member
آقا حسن لطف کن شماره تلفنت رو بردار وگرنه از فراشب مزاهم تلفنی پيدا ميکنی يه جورايی خيلی مامانی
هستی
موهی جان شما درست ميگيد ولی بدون که ما ميدونيم که شيرازيها همشون مهندس کامپيوتر هستند يعنی
اندش هستند

hasaniha

Member
باشه ;)
پيش بيني اين كار هم شده؛ هر عضوي ميتونه بعضي از مشخصه ها شو مثل تلفن مخفي نگه داره.;)
ok

آخه ديگه به بچه قزوينيها چي كار داريد! :)

hasaniha

Member
EMX جان بين 770 و 777 هم خيلي فرقي نيست.
اين مقداري كه من گفتم رو از بررسي تعدادي سايتهاي مهم و با عكسهايي كه از اسكرين كامپيوتر گرفتم؛ بهش رسيدم. ولي حتما بايد چك كنم كه اگه عددي كه شما داديد بهتره؛ از اين به بعد از اون استفاده كنم. هر گفته اي جاي بررسي داره.
ممنون.

آخه من خودم كه امتحان مي كنم اگر بيشتر از 759 بدهم موقع پريويو اسكرول افقي مي اندازه
؟

جدیدترین ارسال ها

بالا