ما در خدمت همه مجيد آنلاينيها هستيم . خودمم هم از اينكه تو همچين سايتي و بين همچين دوستاني هستم خيلي خيلي خوشحالم.
راستش من رشته ام كامپيوتر نيست. رشته اصليم؛ مكانيكه و يه كمي هم با كامپيوتر كارايي ميكنم.
اين سايتي كه لينكش رو دادم دو سال پيش پيشنهاد ساختش رو مطرح كردم و خوب چون نه پول كافي براي اين كار داشتيم و نه ... رفتم دنبال چيزايي كه لازم بود و از صفر شروع كردم. اوايل طرحهايي زدم كه الان وقتي يادم ميفته خندم ميگيره ( حيف كه از دست دادمشون و گرنه ميگذاشتم اينجا يه كم هم شما بخنديد
)
اين سايت ايشالا تو اين چند هفته راه ميفته؛ البته مرحله اولش.
اينو هم بگو كه همين سايت خيلي از مشكلات رو برام حل كرده!
الان براي اين سايت يه سيستم مديريت تقريبا كاملي طراحي شده و برنامه ي مرحله دوم اين سايت مربوط ميشه به يك دايره المعارف جامع كوهنوردي كه البته بايد به حد خيلي خوبي قوي و پيشرفته باشه و حتما موقعش تو اين سايت مطرح ميكنم و از كمك بچه ها بهره مند ميشم ولي اين كار ميره براي بعد از كنكور ارشد امسال
در مرحله سوم برنامه اي كه براي اين سايت دارم مربوط ميشه به يه جور شبكه كردن گروههاي كوهنوردي ايران و امكان دادن به همه گروهها براي استفاده از اطلاعات ديگر گروهها و كلي چيز هاي ديگه.
ميدونم كه تو اين تاپيك جاش نيست ولي از همه بچه ها دعوت ميكنم كه پيشنهاداشونو در رابطه با اين سايت و از همه مهمتر برنامه هايي كه ميشه از اين طريق پياده سازي كرد كه به درد جامعه كوهنوردي ميخوره (مثل دايره المعارف كه گفتم) رو اينجا بگن تا مورد استفاده قرار بگيره. خيلي ممنون ميشم.
يه حرفي هم در رابطه با سنگنوردي بگم: شايد اين رشته از دور مثل بعضي ديگه ورزشا جذاب به نظر نرسه ولي وقتي واردش ميشيد و به حدي ميرسيد كه ميتونيد يه مسير خوبي رو صعود كنيد اونقدر براتون جذاب و هيجان انگيز ميشه كه اونو با هيچ چيزي عوض نميكنيد.
خيلي حرف زدم
اين هم آدرس صفحه اي هست كه تو اين سايت مربوط به خودم ميشه:
www.simorghclimbing.com/str/member_sp.php?mid=10