سال نو مبارك

kambiz.elf

Member
سلام

اين كار تقديم مي كنم به بچه هاي مجيد آنلاين و پيشاپيش سال پر بركتي رو براي همتون آرزو مي كنم .
اميدوارم از كار خوشتون بياد.

پیوست ها

• Happy New Year.jpg
    Happy New Year.jpg
    321.5 کیلوبایت · بازدیدها: 36
  • Happy New Year (NV).jpg
    Happy New Year (NV).jpg
    322.8 کیلوبایت · بازدیدها: 18
آخرین ویرایش:

tandisdesign

Well-Known Member
آفرین ، کار جالبی شده ، مخصوصا رنگش جییگره:)

فکر کنم اگه یامقلب ها رو وسط چین کنی زیباتر بشه و همچنین نوشته های زیرین سال نو مبارک رو دو سه نمه کمرنگ تر کنی شاید بهتر باشه
اگه میتونی سال نو مبارک نستعلیق رو مجدد بنویس تا رنجه هاش بره

kambiz.elf

Member
سلام
تنديس جان يا مقلب اول وسط چيني كردم . بعد راست چين كردم اينجوري به نظرم بهتر اومد . بعد سال نو زير نزديك 40 تا هست كه نورشون كم زياد شده شايد نزديك بهم باشن ولي نورشون يك اندازه نيست. بعد هم سال نو نستعليق رو تا حدي كه تونستم رنجه هاشو گرفتم. از دقت نظرت خيلي ممنون

mostafa_cs

Well-Known Member
رنگ زمینه و نوشته ی سال نو مبارک به هم نمیاد (مخصوصا رنگ زمینه رو یکم رنگ و لعاب بهش بده) محل قرار گرفتن دعا هم فکر نمیکنم مناسب باشه.
پیروز و سربلند باشید...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
قشنگ شده فقط اون دعا رو سعی کن از نظر پاراگراف بندی درستش کنی. الان یه خطش بلندتر از اون یکی و یکی کوتاه تره! فونت رو هم میتونستی بهتر انتخاب کنی.

رنگ بندی رو هم فکر کنم اگر رنگ (سال نو مبارک) رو رنگ روشن مثل سفید انتخاب میکردی بیشتر خودشو نشون میداد.

موفق باشی.

alireza-metal

Active Member
خیلی زیباست

بخصوص رنگ بکگراندش و طرحش --- فقط اون نوشته وسط جای کار داره و با بقیه طرحت همخوانی نداره --- و خیلی میتونی روش مانور بدی

موفق باشی

kambiz.elf

Member
سلام
سارا خانم نوشته ( سال نو مبارك ) چون زيرش سفيد بود از اون رنگ استفاده كردم . فونتو عوض كردم و وسط چينش كردم مرسي

علي رضا جان نوشته ( سال نو مبارك ) روش خيلي كار كردم در كل اون به نظرم خوب اومد . حالا بايد بشينم روش كار كنم.

مرسي از نظرات دوستان

آخرین ویرایش:

kambiz.elf

Member
سال نو مبارك (New version)

سلام

دوستان گفتن رو سال نو مبارك كار كن . من هم يك خورده تغييرات دادم .خوب شد؟

پیوست ها

• Happy New Year (NV).jpg
    Happy New Year (NV).jpg
    322.8 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
این خیلی بهتر شده. فقط رنگ سال نو مبارک رو یکمی تیره تر کن که از زمینه بیشتر جدا بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا