بی بی کد سالن مراسم

vpic

Well-Known Member
دوستان فقط یه پلان به من دادن که با دست کشیده شده و اندازه گیری شده.کلیت خیلی سادست.من نمیتونم تو معماری سالن دست ببرم چون 20 تا ستون داره و 6 تا سکوی 30 سانتی به عرض 60 سانت که 1.8 ارتفاع میشه.بقیه دیوار شده.واون بالاهم به اصرار زیاد من شیشه کار شد.رنگ سقف هم 100 قرمز انتخاب شده.6 تا نمای ساختمونی زدم میدونم هر رنگی بزنم بالاخره میان رو کرمی.شهربازی هم اون گوشه سمت راست ورودی تو یه اتاق واسه بچه ها قرار دادیم.تازه اون آقا نمیخواد پارکینگ داشته باشه ولی من میزارم واسش
1800 متر مربع مساحتشه میگه 30 درصد باید چمن بشه!!!!
نمی دونم چیکارش کنم؟

Ultra3D

Well-Known Member
چی رو نمی دونی چی کار کنی؟

اگه مسئله کاریه می تونی ماس مالی کنی و عوضش یکم کمتر پول بگیری چون معمولا ً کارفرما ها خیلی توجه نمی کنن که چه قدر روش کار کردی و فقط به نتیجه نهایی نگاه می کنن

اگه می خوای یادبگیری دنبال کارت رو بگیر

درباره نکات فنی:
مسئله ای که باعث می شه کارت حرفه ای نرسه چیزی نیست و فقط اینه که تو هر 3 قسمت Modeling , Texturing , Lighting مشکل داری ... البته گفتم که چیزی نیست:lol:

مدلت خیلی ساده هست .... و به قول دوستامون اساسا ً تو معملریش اشتباهات زیادی هست ... درست که که این کار رو بهت دادن و نمی تونی تغییر بدی ولی لااقل می تونی کی سری جزئیات بهش بدی ... مثلا ً این که به اون شیشه های بالایی قاب بدی و در کل حجم رو واقعی تر بکنی!

متریال ها هم بیشترش واقعی نیستن ... مثلا ً متریال دیوار خیلی ساده و صافه مگه جنسش چیه؟ متریال سقف هم غیر واقعی هست و تا حالا ندیدم تو واقعیت همچین سقفی بسازن

نورپردازی رو طوری کردی که سایه نیست و رنگ ها پر رنگ و سیر دیده می شه که باعث می شه آدم فکر کنه یک تصویر از یک کارتون هست
اون Vray sun رو یکمی بچرخون پایین تر

در ضمن تنظیمات نورپردازیت رو بزار تا بشه دقیق نظر داد

vpic

Well-Known Member
با سلام این رندر نهایی شده.البته رزولیشن پایین.
خوب من چی بگم رنگها رنگهای اد و پرتحرکی هستن.تنظیمات هم مال دادا عارف گله.داداش عارفو خیلی دوس دارم.خیلی گله.راستی واسه چاپ بنر در ابعاد 2 در 3 متر با چه فرمتی ذخیره کنم؟

پیوست ها

• dds.jpg
    dds.jpg
    198.5 کیلوبایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا