Fa ساعت و زمان

Corovarice

Active Member
سلام. چطوری میشه تو ام ام بی ، کد CBK_TimeHMS رو به حالت string درآورد؟ مثلا وقتی می نویسم : Time$=CBK_TimeHMS و بعدش مثلا می نویسم LoadText("Text1","Time$")l هیچی نمیاره. به صورت Time=CBK_HMS ، Time$=Char(Time)l هم نمیشه. راه حلی داره؟ یا پلاگینی هست که CBK_TimeHMS رو نشون بده؟

خیلی ممنون :rose:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
قبل از هر چیز یک شئ Text به پروژه اضافه کنید (نیاز نیست توی فرم باشه، میتونید مخفیش کنید) و Label رو بزارید CBK_TimeHMS (یه فلش کنار کادر Label هست، از اون کمک بگیرید)

اگر این شئ موجود باشه کدتون ایرادی نداره.

Corovarice

Active Member
آره درسته ، ولی من مثال زدم که loadtext بشه.. در واقع من می خوام CBK_TimeHMS رو بگیره و تو یه لیست ادش کنه. همون LISTBOXADDITEM

Corovarice

Active Member
نه من نمی خوام loadtext یا displayvalue بشه . اونارو مثال زدم...می خوام تایم رو تو یه لیست ، add کنم... مثلا :
کد:
Time$=CBK_TimeHMS
ListBoxAddItem("List","Time$")

که نمیشه ... :-?

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
نه من نمی خوام loadtext یا displayvalue بشه . اونارو مثال زدم...می خوام تایم رو تو یه لیست ، add کنم... مثلا :

دوست عزيز
كد شما كه مشكلي نداره ... فقط لازمه كنار ليست باكستون يك شي text هم داشته باشيد كه ليبلش CBK_TimeHMS باشه

Corovarice

Active Member
:-<
به خدا نمی خوام اصلا CBK_TIMEHMS رو تو صفحه نشون بده ، فقط می خوام تو یه لیست ADD شه. پیشش text هم می ذارم لیبلشو cbk_timehms می کنم باز نمیشه. امتحان کنین ببینین. کد ها درستن ولی عمل نمی کنن :-?

m javad

کاربر متخصص
به خدا نمی خوام اصلا CBK_TIMEHMS رو تو صفحه نشون بده ، فقط می خوام تو یه لیست ADD شه. پیشش text هم می ذارم لیبلشو cbk_timehms می کنم باز نمیشه. امتحان کنین ببینین. کد ها درستن ولی عمل نمی کنن

عمل میکنه

پیوست ها

• sample1.zip
    567 بایت · بازدیدها: 20

Corovarice

Active Member
:green: بله درسته، من اینتوری می نوشتم واسه همین نمیشد:
کد:
ListBoxAddItem("List","CBK_TimeHMS")

خیلی ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا