ساعت ويندوز !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام
خوبيد؟

آقا نميدونم چرا چند روزيه اين ويندوز ما داره واسه ما ناز ميكنه.. اين ساعتش ريخته بهم هي ميكشم عقب هي خودش مثل اين بچه تخصها يه ساعت ميكشه جلو!!!! نميدونم چه مرگشه..
من فكر ميكردم از لينوكسه. آخه من لينوكس هم دارم وقتي مي رفتم توي اون و بعدش ميومدم توي ويندوز مي ديدم ساعت رفته جلو. اما بعد كه درستش كردم توي اينترنت بودم... ا ا ا اااا... جلو چشم خودم پريد رفت جلو!!!! من فكر ميكنم به خاطر اين Time Zone‌باشه كه وقتي ميام توي اينترنت ميره توي سايت مايكروسافت و چك ميكنه بعد ميپره جلو... يعني فكر كنم آقا اين مايكروسافت فكر كرده الان سال ما تحويل شده و در سال نو هستيم و واسه همين يه ساعت هي ساعتو ميكشه جلو...

آيا شما ها هم اين مشكل رو داريد؟!

به نظرتون چي كارش ميشه كرد؟!

موافقيد همه با هم يه راه پيمايي راه بندازيم عليه مايكروسافت و سايتشو هك كنيم؟‌نظرتون چيه؟‌ :twisted: 8)

مخلصيم
مجيد

Amir2003

Member
با سلام
آقا من كه همچين مشكلي ندارم
حالا بيا و اينبار 2 ساعت عقب بكش ببين چي ميشه!! :mrgreen:
شايد مشكلت حل شد!!!
د ر مورد حك هم من هيچ سرشته اي ندارم شرمنده!!
خدانگهدار

shaghaghi

Member
جواب ساعت ويندوز

سلام آقا مجيد
اولا بگم كه از اين موضوع حسابي خنديدم
دوما اگر خواستين مي تونين باتري مادر برد را عوض كنين و يكي ديگه كه همش 500 تومانه بخرين چون موضوع ساعت با باتري حل مي شه البته چون ساعت لندن 1 ساعت رفته جلو وشما هم در اينترنت هستين ممكنه بخاطر اون هم باشه ولي باتري دليل اصليه :D :lol:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

من هم خودم احتمال ميدم كه اشكال از اينترنت باشه..

آخه من تا وقتي نيام تو اينترنت اين ساعته جرات نميكنه بره جلو همينه ميام تو اينترنت چشمش به باباش ميفته (منظورم مايكروسافته) پر رو ميشه و ميپره جلو...
بايد همش زير سر اين مايكروسافت باشه!!

(البته خيلي جالبه از روزي كه اين نامه رو فرستادم ديگه درست شد!! فكر كنم فهميده كه اومدم اينجا نامه نوشتم و چون ديد گفتم ميخوام سايت باباشو هك كنم ترسيد :lol: )

مجيد

shaghaghi

Member
خوب معلومه جرات نداره با شما چپ باشه بايد خودش اينو زودتر مي فهميد اصلا نبايد خراب مي شد اين بچه پررو :lol: :wink:

pirooz

Member
Time Zone

آقا مجيد گل سلام
من فكر مي‏كنم تمام دوستاني كه از اين مشكل شما خنده‏شون گرفته، به يك نكته ريز توجه نكرده باشن.
مشكل نه از باتري مادربرده نه به دوساعت عقب كشيدن ربطي داره.
مشكل شما فقط با برداشتن يك تيك حل ميشه.
در Date an Time Properties كه با دوبار كليك بر روي ساعت فعال مي‏شود، روي برگه
Time Zone كليك كنيد، چك‏باكسي در پايين صفحه قرار دارد با اين مضمون:
Automatically adjust clock for daylight saving changes
فعال بودن اين قسمت باعث مي‏شود كه هروقت شما روي اينترنت مي‏ري، ساعت شما رو به صورت اتوماتيك تنظيم مي‏كنه.
تيك اين قسمت رو بردار، اگه ديگه جرأت كرد ساعت دستگاه تو رو يك دقيقه عقب و جلو كنه، هرچي گفتي درست.
البته اين گزينه رو من در ويندوز xp ديدم. هنوز توي ويندوزهاي ديگه امتحان نكردم ببينم همچين گزينه‏اي داره يا نه. ولي احتمالا بايد يك جايي توي ادونس Time Zone اين گزينه رو پيدا كني.
اميدوارم مشكل شما حل بشه...

shaghaghi

Member
سلام
موضوع باتري كه گفتم براي تاريخ و ساعت كامپيوترهايي هست كه هر چقدر آنها رو عوض مي كنن باز وقت روشن شدن مجدد كامپيوتر ساعت و تاريخ بر مي گردد به سال 97
ولي اين چيزي كه شما گفتين براي اين موضوع آقا مجيد .با عقل جور در مياد و ضمنا بگم كه در هر ويندوزي اين گزينه اي كه بايد روزانه ساعت چك شود وجود داردمن با ويندوز 98 كار مي كنم و اين گزينه را دارد :roll:

ImanYari

Member
سلام
آقا من اين مطلب رو تازه ديدم
منم همين مشكل رو داشتم يه يكي دو هفته اي اذيت كرد الان خودش درست شده من كه نميدونم چه مرگش بود! خدا كنه دوباره اونجوري نشه فقط!!
ولي من اون تيك هم برنداشتم خودش درست شد ولي ميدونم كه حتما مال اينترنت بود چون منم بعد از كانكت كردن ساعتم يه ساعت تغيير ميكرد!

به هر حال منم خوشحال ميشم يكي راز اين ساعت رو به منم بگه :?:

bagher

Member
جوب

يك فرضيه:
به نظر من ممكن است كامپيوتر ويروس چرنوبيل داشته باشه احتمال خيلي ضعيفي است شما يك آنتي ويروس نصب كن و اين كار را انجام بده ببين چي جواب مي ده ضمنا من با اين مشكل مواجه شده بودم كه اين جواب را مي دم كه بعد از عوض كردن ويندوز و آنتي ويروس نصب كردن مشكل رفع شد. و اين ويروس كه من داشتم روي سيستم من روي درايو سي من نشته بود.و يا مشكل ديگه كه من جواب را نمي دونم.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

بذاريد چند تا نكته رو بگم:
اول اينكه من عادتمه هر يكي دو هفته يك بار ويندوزمو عوض ميكنم چون خيلي سرعت ويندوز برام مهمه و چون قبلا از ويندوزم بك اپ گرفتم سريع ميام restoreش ميكنم پس اشكال از ويندوز نيستش.
دوم من آنتي ويروس Pc-Cillin رو دارم كه هميشه وقتي آن لاين ميشم ميره آپديتشو ميگيره پس اشكال از ويروس هم نيست!
پس اشمال از چيه؟

راستش اين مشكل همونطوري كه توي چند نامه قبل هم نوشتم مدتي پيش رفع شد اما باز ديشب موقعي كه اومدم توي اينترنت سايت 11 بود اصال حواسم نبود وقتي ديسكانكت كردم ديدم شده ساعت 12 با خودم گفتم اااا من كه 2 دقيقه بيشتر تو اينترنت نبودم چرا 1 ساعت گذشت (ما خنگ رو ببين باورم شده بود گفتم مجيد خيلي اوضات خراب شده يك ساعتو يك دقيقه حساب ميكني ) آره خلاصه كامپيوترو خاموش كرديم بگيريم بخوابيم ديدم اااااا ساعت 11 هستش :evil: خلاصه اين ويندوز كلي حرص مارو در آورد فكر كنم اين ويندوز عشقي كار ميكنه :lol:
البته من ديگه او تيكي كه گزينه Automatically adjust clock for daylight saving changes داشت رو بداشتم اميدوارم ديگه حال مارو نگيره :lol:

مجيد

سلام!!!!

من هم چون كامپيوترم هميشه به اينترنت وصله همچين مشكلي رو دارم ! :cry:

منم اين مشكل رو داشتم. اگه اين تيك رو برداريد مشكل حل مي شه ...

[align=center:8c41ac27fc]
time.gif
[/align:8c41ac27fc]

emad4000

Member
بابا اي ول
منم اين مشكل رو داشتم ولي خيلي خفن تر از شما بود.
من تو يه تاپيك ديگه هم گفته بودم.كامپيوترم فصل به فصل عوض ميشه.
همين 3 هفته قبل و هفته قبل اين مشكل رو داشت و پس از اتصال به اينترنت 34 دقيقه مي رفت جلو . ولي اين هفته ( ببخشيدا ببخشيدا روم به ديوار گلاب به روتون ) مثل خر كار مي كنه.هيچ تنظيماتي رو هم عوض نكردم.

aghahamidgol2

Active Member
emad4000 گفت:
aghahamidgol2 گفت:
emad4000 گفت:
حالا نميشه بزنم شمت چپ رايانه ام؟؟؟
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(شوخي)
شما مي توني اين كارو بكني :)

خوب شد گفتي هااااا.
آخه من فقط يه روز تو كف اين بودم كه تو اجازه مي دي يا نه.
حيف كه دوست ندارم محيط خوب اينجا را خراب كنم مگرنه جوابت را مي دادم عزيز
اخه زير زبان يه بچه كرماني كه نمي مونم اما به هر حال حيف كه دستو بالم بستس

emad4000

Member
مگه كرمان چي كمتر از انگلستان داره؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه كرمان چه شه؟؟؟؟؟؟
چرا فحش مي دي؟؟
چند نفر به يه نفر؟

( شوخي )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا