ساعت فلش

zahra_k

Member
a.gh.n گفت:
اگه زیاد براتون مهم نیست خود فلش همچین ساعتی برای نمونه کار داره!
البته mx 6
H:\Macromedia\Flash MX\Samples\SWF\clock.swf
دوست عزیز ممنون از لطفت ولی ترجیحاً دیجیتالی می خوام ، اگر تاریخ هم داشته باشه که خیلی خوب می شه

amir_s گفت:
به مقالات سایت سر زدید !؟؟؟؟؟

راستش وقت نکردم قسمت مقالات رو بگردم اگر لینک خاصی مد نطرتون هست البته اگر براتون ممکنه لطف کنید و آدرسش رو اینجا قرار بدید
ممنون از توجهتون

a.gh.n

Member
توی فایلی که براتون بفرستادم یه ساعتی که هم آنالوگ هم دیجیتالی!
همینودارم!
نه مثل اینکه کار خلیلی حساس شد! ساعت و تاریخ واسه کامپیوتر کاربر امکان داره غلط باشه برای ساعت دقیق باید لینک بزنید به فایل درست.

a.gh.n

Member
برای بار آخر!
توی فایلی که zip کرده بودم زیپ شو باز کنید، می بینبد یه فایل به نام clock3[1] که این فایل محتوی یک عدد ساعت آنالوگ با پس زمینه ی دیجیتال به ضمیمه ی دو عدد کانتر است و در کنار آن در سمت راست یه جا نوشته calender و وقتی روی وی مقدمتان را کلیک بفرمایید تاریخ میلادی نمایش داده می شود!
ولی این تاریخ و ساعت احتمالا" غلط و ترجیحا" دیجیتالی به چه درد شما می خوره خدا میدونه!

zahra_k

Member
a.gh.n گفت:
برای بار آخر!
توی فایلی که zip کرده بودم ....!
اون ساعت رو دیدم ، دست شما درد نکنه ، خیلی خوب بود ولی متأسفانه با ساعت دایره شکل مشکل دارم و به کارم نمی یاد

amir_s گفت:

ممنون از لطفتون ولی من تا حالا بیشتر از 50 تا ساعت با مدل های مختلف به دستم رسیده که هیچکدوم به کارم نیومده بعد به نظرتون من با این وقت کم و با در نظر گرفتن اینکه اصلاً با flash کار نکردم می تونم یه طرح خوب بزنم؟؟!!!
خودم مطمئنم نمیشه
ولی بازم تشکر

ramin_soft

Member
با سلام

Zahra_k شما تقریبا یک هفته هست که تو این تاپیک پست میزنید
اگه به جای این پست ها خودتون درستش میکردید زود تر تموم میشد.

اگه سرعت سایت Flashkit پایین هست برید به کافی نت و بعد از پیدا کردن فایل مورد نظرتون دانلودش کنید.

این هم بگم که آموزش سایت خیلی آسون هست و برای کسانی نوشته شده اطلاعات کمی از برنامه فلش دارن. یه نمونه هم کنارش هست که بهتره دانلود کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا