ساعت دسکتاپ ام سی - M30 Desktop Clock 1.0

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام به تمامی دوستان عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه امروز بعد از مدتها اومدم با یک برنامه جدید و ساده رو که تازه طراحی کردم معرفی کنم. راستش چند روزی بود بیکار بودم گفتم یه چیزی درست کنم که جالب باشه و به فکرم این رسید بعد نشستم درستش کردم که امیدوارم مورد توجه همگی دوستان عزیز قرار بگیره.

" سلام به همه دوستان مشکل اروری که برنامه داشت رو حل کردم و لینک دانلودش رو هم تغییر دادم دوستان میتونید از لینک زیر برنامه رو بدون هیچ مشکل اروری دانلود کنید باتشکر از همگی دوستان."

به خاطر ساده بودن برنامه ها دوستان به بزرگیشون ببخشن گفتم که این چند روزه بیکارم یه چیزی درست کنم و به برو بچه های مجید انلاین تقدیم کنم. امیدوارم خوشتون بیاد.

و این برنامه رو هم تقدیم میکنم به دوست خوبم : Peyman136

و همچنین تمامی دوستای خوبم در قسمت مالتیمدیابیلدر مجید انلاین

اما حالا میرسیم به برنامه
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ساعت دسکتاپ ام سی - M30 Desktop Clock 1.0

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
در مورد M30 Desktop Clock 1.0

با استفاده از اين برنامه ميتوانيد يک ساعت انالوگ زيبا و همچنین ساعت جهانی (گرینویچ) به صورت دیجیتال در گوشه راست بالای دسکتاپ خود داشته باشيد.

تصویری از محیط برنامه M30 Desktop Clock 1.0
M30%20Desktop%20Clock.png

امکانات M30 Desktop Clock 1.0
- مشاهده ساعت ویندوز به صورت آنالوگ ودر دسکتاپ.
- قابلیت تغییر پوسته دسکتاپ به پوسته مورد نظر کاربر.
- قابیلت نشان دادن ساعت جهانی (گرینویچ) به صورت دیجیتال.
- قابلیت اجرا با بالا آمدن ویندوز.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

http://mahmoodh.persiangig.com/M30 Software/M30 Desktop Clock.rarدانلود با حجم 1.50 مگابایت

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
ممنون از ارائه ی برنامتون،

مواردی رو که من به نظرم اومد عرض میکنم:

با اجرای اول ارور داد که : Can't Load Image ولی بعدش ساعت نمایش داده شد، فکر کنم بخاطر پوسته باشه
بنظرم اگه عقربه های ساعتتون رو بجای Line از عکس استفاده میکردید خیلی بهتر می بود، چون کمی جلوه ی ساعت رو کم کرده

ممنون
موفق و پیروز باشید.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام و مرسی از شما آقا نورکام راستش من این ارور رو رفع اشکال کرده بودم راستش من توی دوفایل جداگانه این برنامه رو ساخته بودم اشتباهی اونی رو که این ارور رو رفع نکرده بودم رو گذاشتم خوب دوستان به بزرگی خودشون ببخشن اگه یه موقعی خواستم ورژن جدیدش رو درست کنم رفعشون میکنم در مورد عقربه هم همینطور .

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام چند وقتی بود که نتونستم به انجمن سر بزنم الانم که اومدم خیلی عجله دارم و نمیتونم برنامه رو دانلود کنم البته با تجربه ای که از کارهای شما دارم میدونم که کار خوبی از آب در اومده البته مشکل لود نشدن عکس رو من تویه برنامه دستیار سیستم هم به آقا محمود گفته بودم که خوب این جا هم مثل اینکه باقی مونده بود که طبق گفته آقا محمود حل شده البته من برای بهتر شدن کار چند تا پیش نهاد دارم که بزودی و هر وقت سرم یکم بیشتر خلوت شد با پیام خصوصی به آقا محمود میگم که توی پروِژه هاشون استفاده کنند البته این موضوع رو بعد از بررسی مشکلاتش اینجا هم مطرح میکنم

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا