پشتسر سخنران و مولودی خون منظورم بودمنظورتونو از جایگاه نفهمیدم ولی فکر میکنم همون ایستگاه صلواتی خودمون باشه درسته؟ خوشم اومد از طرحش شاد و دلنشین کار شده
ایراد چطور؟ رنگش خوبه؟ کمی یا کسری نداره؟ شما بودی کار دیگه ای روش انجام نمیدادی؟منظورتونو از جایگاه نفهمیدم ولی فکر میکنم همون ایستگاه صلواتی خودمون باشه درسته؟ خوشم اومد از طرحش شاد و دلنشین کار شده
سعی کردم هم زیبا باشه و هم با نگاهی سریع بشه نوشته ها رو خوند و هرکی دنبال هرچی تو تبلیغ هست سریع بهش برسه شاید افرادی دنبال اسم هیئتن شاید عده ای دنبال اسم سخنران..خیلی از ترکیب بندیش خوشم نیومد کار جایگاهت بهتر بود دوست من
استفاده بجا از فونت شکسته نستعلیق خیلی مهمه درسته فونت زیبایی هست ولی باید به جا ازش استفاده کرد.![]()
نه بنر بزرگ بود منم مجبور شدم به خاطر آپلود خیلی کوچیکش کنم که البته الان هم خودم میبینم متاسفانه طرح خوب معلوم نیستمتنش خیلی ریزه
تو گل ها گمه
یا گلها رو کمرنگ کن یا نوشته ها رو بزرگتر کن
سعی کردم هم زیبا باشه و هم با نگاهی سریع بشه نوشته ها رو خوند و هرکی دنبال هرچی تو تبلیغ هست سریع بهش برسه شاید افرادی دنبال اسم هیئتن شاید عده ای دنبال اسم سخنران..
سعی شد بیشتر جنبه اطلاع رسانی همراه با سر سنگین بودن داشته باشه بهمین خاطر رنگ آبی بیشتر مد نظرم بود..
منظورتون هم از استفاده از فونت شکسته یعنی بیشتر در جاهای نمادین استفاده بشه؟
دوست یه خورده سایز بزگتر میزاشتی مشخص باشه جزئیات.
630x429 خیلی سایز مناسبی نیست.
رنگش هم رنگ روزه.
توی فونتها خیلی مشکل هست و زیبایی کار رو کم کردن.
ولی حالت پترن بگراند خیلی زیبا شده.
موفق باشی
دستتون درد نکنه.. لطف کردید..با سلام
برخی ایرادات:
1. چیدمان مناسبی نداره
2.فونتها تناسب ندارن و هی حالت بی نظمی حس میشه چون یکجا بزرگه و یکجا بسیار کوچیک
3. همه جای کار شلوغ شده و سمت راست پایین کلا خالی هست
4.عکس آقا در زمینه سفیده که خیلی مچ نیست و در قسمت بریدگی ریش هم اشکال وجود داره.
5.لوگوی هیئت هم پر از اشکاله (بیش از حد از این فونت استفاده شده و لوگو در سایزهای کوچیک مشکل اساسی به هم میزنه و...)
6.در خط دوم در قسمت "از بابل" بالا و پایینش از بین رفته که در هیچ جای کار از این تکنیک استفاده نشده و معلومه که اشتباه رخ داده
در کل کامپوزیت مناسبی نداره و به قولا هر قسمتیش یه سازی برای خودش میزنه
موفق باشید
داداش الان گرفتم منظورتو از یه ربع ساعت..تو قسمت سفید هم یک حرکتهایی می کردی بد نبود
انگار طرح زرد و آبی یک ربع ساعتی تفاوت دارن
موفق باشی