سازه بادبانی

msoltan2371

Member
سلام دوستان
بنظرتون چطوره؟
نظر خودم آبی بود اما گفتن زرد بشه..

پیوست ها

• msoltan2371 (4) 4.JPG
    msoltan2371 (4) 4.JPG
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 34
  • msoltan2371 (4).JPG
    msoltan2371 (4).JPG
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 26

msoltan2371

Member
جایگاه

جایگاه نیمه شعبان بود..
چطوره؟
هرنکته ی کوچیکی هم بنظرتون میرسه بگید..
ممنون

پیوست ها

• msoltan2371.jpg
    msoltan2371.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 35

msoltan2371

Member
پیشنهاد میکنم بعد از باز کردنش ذخیره کنید بعد ببینید چون با صفحه نمایش سایت، رنگ ها تغییر میکنه..

GsGraphic

Well-Known Member
منظورتونو از جایگاه نفهمیدم ولی فکر میکنم همون ایستگاه صلواتی خودمون باشه درسته؟ خوشم اومد از طرحش شاد و دلنشین کار شده

GsGraphic

Well-Known Member
خیلی از ترکیب بندیش خوشم نیومد کار جایگاهت بهتر بود دوست من
استفاده بجا از فونت شکسته نستعلیق خیلی مهمه درسته فونت زیبایی هست ولی باید به جا ازش استفاده کرد.:rose:

msoltan2371

Member
منظورتونو از جایگاه نفهمیدم ولی فکر میکنم همون ایستگاه صلواتی خودمون باشه درسته؟ خوشم اومد از طرحش شاد و دلنشین کار شده
ایراد چطور؟ رنگش خوبه؟ کمی یا کسری نداره؟ شما بودی کار دیگه ای روش انجام نمیدادی؟

msoltan2371

Member
خیلی از ترکیب بندیش خوشم نیومد کار جایگاهت بهتر بود دوست من
استفاده بجا از فونت شکسته نستعلیق خیلی مهمه درسته فونت زیبایی هست ولی باید به جا ازش استفاده کرد.:rose:
سعی کردم هم زیبا باشه و هم با نگاهی سریع بشه نوشته ها رو خوند و هرکی دنبال هرچی تو تبلیغ هست سریع بهش برسه شاید افرادی دنبال اسم هیئتن شاید عده ای دنبال اسم سخنران..
سعی شد بیشتر جنبه اطلاع رسانی همراه با سر سنگین بودن داشته باشه بهمین خاطر رنگ آبی بیشتر مد نظرم بود..
منظورتون هم از استفاده از فونت شکسته یعنی بیشتر در جاهای نمادین استفاده بشه؟

nima_dsnr

کاربر VIP
تو قسمت سفید هم یک حرکتهایی می کردی بد نبود
انگار طرح زرد و آبی یک ربع ساعتی تفاوت دارن :)
موفق باشی

msoltan2371

Member
متنش خیلی ریزه
تو گل ها گمه
یا گلها رو کمرنگ کن یا نوشته ها رو بزرگتر کن
نه بنر بزرگ بود منم مجبور شدم به خاطر آپلود خیلی کوچیکش کنم که البته الان هم خودم میبینم متاسفانه طرح خوب معلوم نیست
بازم اگه چیزه دیگه ای مدنظرتونه بگید..
دستتون درد نکنه.

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
درکل طرح و اجرا خوبه !
اما همونطور که نیما هم گفت بهتره متن ها درشت در می بود توی طرح گم شده!
موفق باشیـــــــــــــ:rose:

GsGraphic

Well-Known Member
سعی کردم هم زیبا باشه و هم با نگاهی سریع بشه نوشته ها رو خوند و هرکی دنبال هرچی تو تبلیغ هست سریع بهش برسه شاید افرادی دنبال اسم هیئتن شاید عده ای دنبال اسم سخنران..
سعی شد بیشتر جنبه اطلاع رسانی همراه با سر سنگین بودن داشته باشه بهمین خاطر رنگ آبی بیشتر مد نظرم بود..
منظورتون هم از استفاده از فونت شکسته یعنی بیشتر در جاهای نمادین استفاده بشه؟

بله در نظر گرفتن این موضوع که به مخاطب کمک کنید توی دیدن درست تصویر هم خیلی مهمه مخاطب باید کل کار رو ببینه نه فقط اسم هیئت و ...
منظورم از استفاده بجا از فونت شکسته نستعلیق یعنی اینکه معمولا از این فونت و بقیه فونت های تزئینی برای عنوان اصلی پوستر یا بنر اطلاع رسانی استفاده میکنن نه برای اکثر متن های تصویر

Adobe.Alavi

Active Member
دوست یه خورده سایز بزگتر میزاشتی مشخص باشه جزئیات.
630x429 خیلی سایز مناسبی نیست.
رنگش هم رنگ روزه.

توی فونتها خیلی مشکل هست و زیبایی کار رو کم کردن.
ولی حالت پترن بگراند خیلی زیبا شده.
موفق باشی

msoltan2371

Member
دوست یه خورده سایز بزگتر میزاشتی مشخص باشه جزئیات.
630x429 خیلی سایز مناسبی نیست.
رنگش هم رنگ روزه.

توی فونتها خیلی مشکل هست و زیبایی کار رو کم کردن.
ولی حالت پترن بگراند خیلی زیبا شده.
موفق باشی
ممنون میشم چندتا از ایراداتی که بنظرتون میرسه رو شرح بدید..

Adobe.Alavi

Active Member
با سلام
برخی ایرادات:
1. چیدمان مناسبی نداره
2.فونتها تناسب ندارن و هی حالت بی نظمی حس میشه چون یکجا بزرگه و یکجا بسیار کوچیک
3. همه جای کار شلوغ شده و سمت راست پایین کلا خالی هست
4.عکس آقا در زمینه سفیده که خیلی مچ نیست و در قسمت بریدگی ریش هم اشکال وجود داره.
5.لوگوی هیئت هم پر از اشکاله (بیش از حد از این فونت استفاده شده و لوگو در سایزهای کوچیک مشکل اساسی به هم میزنه و...)
6.در خط دوم در قسمت "از بابل" بالا و پایینش از بین رفته که در هیچ جای کار از این تکنیک استفاده نشده و معلومه که اشتباه رخ داده
در کل کامپوزیت مناسبی نداره و به قولا هر قسمتیش یه سازی برای خودش میزنه

موفق باشید

msoltan2371

Member
با سلام
برخی ایرادات:
1. چیدمان مناسبی نداره
2.فونتها تناسب ندارن و هی حالت بی نظمی حس میشه چون یکجا بزرگه و یکجا بسیار کوچیک
3. همه جای کار شلوغ شده و سمت راست پایین کلا خالی هست
4.عکس آقا در زمینه سفیده که خیلی مچ نیست و در قسمت بریدگی ریش هم اشکال وجود داره.
5.لوگوی هیئت هم پر از اشکاله (بیش از حد از این فونت استفاده شده و لوگو در سایزهای کوچیک مشکل اساسی به هم میزنه و...)
6.در خط دوم در قسمت "از بابل" بالا و پایینش از بین رفته که در هیچ جای کار از این تکنیک استفاده نشده و معلومه که اشتباه رخ داده
در کل کامپوزیت مناسبی نداره و به قولا هر قسمتیش یه سازی برای خودش میزنه

موفق باشید
دستتون درد نکنه.. لطف کردید..
اگه باز وقت داشتید نظرات دیگه ای در مورد لوگو بگید ممنون میشم..
لحظه هاتون زیبا..

msoltan2371

Member
تو قسمت سفید هم یک حرکتهایی می کردی بد نبود
انگار طرح زرد و آبی یک ربع ساعتی تفاوت دارن :)
موفق باشی
داداش الان گرفتم منظورتو از یه ربع ساعت.. :)
درسته.. طبیعتا هر طرح جای کار داره و محدودیت های زمانی و مقدار مهم بودن رو هم باید در نظر داشت..
آره - همون یه ربع تفاوتشون بود اما نظر شخصیم با توجه به محدوده شهری ای که میخواستن نصب بشن و سرسنگین بودن با رنگ آبی بود که مورد قبول واقع نشد..
خیلی مخلصیم..

جدیدترین ارسال ها

بالا