Anubis64
Member
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
من چندین بار به این تالار سر زدم اما متاسفانه همیشه سردر گم شدم.
راستش دلیلش کاملاً مشخصه. و دلیل اینه که هر کسی (نه همه ولی اکثر عزیزان) سرویس خودشون را معرفی می کنند که تا حد زیادی ناراحت کننده هست.
من عضو قدیمی این سایت هستم ولی اکثر مواقع جهت مطالعه میام اینجا و کمتر پست میزنم. الان هم به دوستان و فعالان سایت پیشنهاد میکنم یک سازماندهی خوب انجام بدن چون اینجا میتونه محیط خوبی برای انتخاب شدن باشه.
برای شروع به نظر من باید از دسته بندی شروع کرد. مواردی که خیلی مهمه دسته بندی بشه و شرکت ها توی اون دسته ها قرار بگیرند در نهایت کاربر با مطالعه خودش به نتیجه میرسه کدوم شرکت و کدوم سرویس مناسب تره.
مواردی که به ذهن من میرسه برای دسته بندی ایناست:
مجوز شرکت ها
سابقه شرکت ها (مثلاً بالای n سال )
نوع فروش ( ماهانه سالانه)
مشتری های شرکت ها
نوع پشتیبانی
و چندین مورد دیگه که اساتید خودشون بهتر میدونند.
به اعتقاد من وقتی دسته بندی وجود داشته باشهو نظارت هم بشه خیلی خوب میشه انتخاب کرد یا انتخاب شد
امیدوارم عزیزان همراهی کنند.
من چندین بار به این تالار سر زدم اما متاسفانه همیشه سردر گم شدم.
راستش دلیلش کاملاً مشخصه. و دلیل اینه که هر کسی (نه همه ولی اکثر عزیزان) سرویس خودشون را معرفی می کنند که تا حد زیادی ناراحت کننده هست.
من عضو قدیمی این سایت هستم ولی اکثر مواقع جهت مطالعه میام اینجا و کمتر پست میزنم. الان هم به دوستان و فعالان سایت پیشنهاد میکنم یک سازماندهی خوب انجام بدن چون اینجا میتونه محیط خوبی برای انتخاب شدن باشه.
برای شروع به نظر من باید از دسته بندی شروع کرد. مواردی که خیلی مهمه دسته بندی بشه و شرکت ها توی اون دسته ها قرار بگیرند در نهایت کاربر با مطالعه خودش به نتیجه میرسه کدوم شرکت و کدوم سرویس مناسب تره.
مواردی که به ذهن من میرسه برای دسته بندی ایناست:
مجوز شرکت ها
سابقه شرکت ها (مثلاً بالای n سال )
نوع فروش ( ماهانه سالانه)
مشتری های شرکت ها
نوع پشتیبانی
و چندین مورد دیگه که اساتید خودشون بهتر میدونند.
به اعتقاد من وقتی دسته بندی وجود داشته باشهو نظارت هم بشه خیلی خوب میشه انتخاب کرد یا انتخاب شد
امیدوارم عزیزان همراهی کنند.