سلام. ساده ترین و راحت ترین روش برای درست كردن این طور عكسها؟؟؟؟؟؟
A atarodiamir Active Member May 14, 2014 #1 سلام. ساده ترین و راحت ترین روش برای درست كردن این طور عكسها؟؟؟؟؟؟
A atarodiamir Active Member May 14, 2014 #3 mohammad@er گفت: استفاده از ابزار فری ترنسفورم. کلیک کنید تا باز شود... با ترنسفرم یه مقدار راه طولانی هستش. راه حل ساده؟
mohammad@er گفت: استفاده از ابزار فری ترنسفورم. کلیک کنید تا باز شود... با ترنسفرم یه مقدار راه طولانی هستش. راه حل ساده؟
mohammad@er Well-Known Member May 14, 2014 #4 atarodiamir گفت: با ترنسفرم یه مقدار راه طولانی هستش. راه حل ساده؟ کلیک کنید تا باز شود... یه برنامه برای این کار بنویسید. خوبه. بهترین راه همین بود.
atarodiamir گفت: با ترنسفرم یه مقدار راه طولانی هستش. راه حل ساده؟ کلیک کنید تا باز شود... یه برنامه برای این کار بنویسید. خوبه. بهترین راه همین بود.
A atarodiamir Active Member May 14, 2014 #5 mohammad@er گفت: یه برنامه برای این کار بنویسید. خوبه. بهترین راه همین بود. کلیک کنید تا باز شود... برنامرو تو فتوشاپ نوشتم من خودم این تصویر رو با 7 بار كلیك ماوس تو فتوشاپ انجام دادم. گفتم شاید روش دیگه ای باشه...
mohammad@er گفت: یه برنامه برای این کار بنویسید. خوبه. بهترین راه همین بود. کلیک کنید تا باز شود... برنامرو تو فتوشاپ نوشتم من خودم این تصویر رو با 7 بار كلیك ماوس تو فتوشاپ انجام دادم. گفتم شاید روش دیگه ای باشه...
mohammad@er Well-Known Member May 15, 2014 #6 نچ نچ نچ. دوست گلم. شما میتونی یه اکشن رو بسازی و هر تصویری رو با یک کلیک اینجوری کنی.
A atarodiamir Active Member May 15, 2014 #7 سلام. دوست عزیز. باید خدمتتون عرض كنم كه من این كار رو با استفاده از ابزار clone stamp با 7 بار كلیك ماوس انجام دادم.
سلام. دوست عزیز. باید خدمتتون عرض كنم كه من این كار رو با استفاده از ابزار clone stamp با 7 بار كلیك ماوس انجام دادم.
mohammad@er Well-Known Member May 16, 2014 #8 حالا اگر شما این 7 تا دستور رو به عنوان اکشن رکورد کنی میتونی تمام 7 دستور رو با 1 کلیک اجرا کنی.
A atarodiamir Active Member May 16, 2014 #9 mohammad@er گفت: حالا اگر شما این 7 تا دستور رو به عنوان اکشن رکورد کنی میتونی تمام 7 دستور رو با 1 کلیک اجرا کنی. کلیک کنید تا باز شود... درسته. ولی خوبیه این روش اینه که میتونی وسط کار زاویه رو دوباره دستکاری کنی و یا شکل رو بزرگ و کوچیک کنی...
mohammad@er گفت: حالا اگر شما این 7 تا دستور رو به عنوان اکشن رکورد کنی میتونی تمام 7 دستور رو با 1 کلیک اجرا کنی. کلیک کنید تا باز شود... درسته. ولی خوبیه این روش اینه که میتونی وسط کار زاویه رو دوباره دستکاری کنی و یا شکل رو بزرگ و کوچیک کنی...