ساده ترين راه براي كشيدن خطوط مورب مثل هدر اين فروم چيه؟

omid020

Member
سلام

در تصوير بالايي اين فروم خطوط موازي و موربي وجود دارند . ميخواستم يك روش سريع و آسون براي كشيدن اين خطوط مورب روي تصوير بهم ياد بديد .

سپاس

galagoola

Active Member
امید جان باید یه pattern درست کنی
ببینم اگه تو سایت آموزشش باشه لینکشو میذارم اگه نباشه که کلا آموزششو میذارم

galagoola

Active Member
اگه در مورد pattern اطلاعات می خوای یه pattern سرچ کن چیزای خوبی پیدا می کنی
اما در مورد خطوط مورب خیلی کارا میشه کرد من خودم بیشتر اوقات خطوط رو توی فری هند میسازم بعد پیست میکنم توی فوتوشاپ
هم با کیفیت تره هم هر زاویه و فاصله ای که دلت بخواد میتونی بهش بدی هم سرعت کار بالاتره

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اما در مورد خطوط مورب خیلی کارا میشه کرد من خودم بیشتر اوقات خطوط رو توی فری هند میسازم بعد پیست میکنم توی فوتوشاپ
هم با کیفیت تره هم هر زاویه و فاصله ای که دلت بخواد میتونی بهش بدی هم سرعت کار بالاتره
البته هر كسي روشي براي اينكار داره و با اون روش راحتتره ولي تو خود فتوشاپ هم ميشه با استفاده از همين پترن فاصله ها رو كم و زياد كرد و زاويه ايجاد كرد و ...
فكر كنم سرعت بيشتري هم نسبت به كپي كردن از فري هند و اوردن به فتوشاپ و ... داشته باشه.

galagoola

Active Member
البته هر كسي روشي براي اينكار داره و با اون روش راحتتره ولي تو خود فتوشاپ هم ميشه با استفاده از همين پترن فاصله ها رو كم و زياد كرد و زاويه ايجاد كرد و ...
فكر كنم سرعت بيشتري هم نسبت به كپي كردن از فري هند و اوردن به فتوشاپ و ... داشته باشه.

البته من هم اول پترنو پیشنهاد دادم بعد فریهندو
چه جالب این سومین پستیه که توی یه دقیقه اخیر با شما مشترک شدم

جدیدترین ارسال ها

بالا