Fa ساخت setup

mqt

Member
سلام
ولي به نظر من بهترين نرم افزار ساخت ستاپ Smart Install Maker هست.
هم ميتوني محيط نرم افزار رو فارسي كني، هم فايل نصبي كه باهاش ساخته ميشه.
تازه كاركردن باهاش هم خيلي راحته.

jeyson

Active Member
سلام
ولي به نظر من بهترين نرم افزار ساخت ستاپ Smart Install Maker هست.
هم ميتوني محيط نرم افزار رو فارسي كني، هم فايل نصبي كه باهاش ساخته ميشه.
تازه كاركردن باهاش هم خيلي راحته.

با تشکر و احترام به نظر شما ، Install Shield قوی ترین نرم افزار در زمینه ساخت Setup هستش و به جرات می توان گفت 80% نرم افزار ها از این نرم افزار جهت ساخت Setup استفاده می کنند.
----------------
موفق باشید

silvercover

کاربر متخصص
با تشکر و احترام به نظر شما ، Install Shield قوی ترین نرم افزار در زمینه ساخت Setup هستش و به جرات می توان گفت 80% نرم افزار ها از این نرم افزار جهت ساخت Setup استفاده می کنند.

تمام برنامه های ستاپ ساز برای بیلدر خوب هستند. چون تماما نیازهای بیلدر رو پوشش میدن. Install Shield برای یه بیلدر کار معمولی کمی سخت هست. ضمن اینکه رایگان هم نیست.

m2_farzan

Active Member
من Advanced Installer رو پیشنهاد میدم. واسه همه عالی کار میکنه. محیط کاربریش رو هم میتونید به دلخواه از حالت simple (برای بتدی ها) تا حالت Enterprise (برای حرفه ای ها) میتونید انتخاب کنید.

من بعد از چند سال تجربه برنامه نویسی به این برنامه رسیدم. با برنامه های زیاد دیگه ای هم کار کردم، از جمله همین Install shield. ولی این برنامه ای که گفتم، از Install shield خیلی سبک تر و روون تره و تمام نیازهاتون رو برآورده میکنه.

موفق باشید.

nazary2009

Member
باسلام وتشكرازكليه دوستان ولي من يه نمونه مانندبرنامه تقويم شميم يارمي خواستم چون يه كارتازه است وازحالت كليشه اي نصب نرم افزارهاي موجوددربازار خبري نيست وكاربري راحتي داره وتنها بافشردن كليدنصب مراحل نصب تمام ميشه البتهاينم بگم كه حجم برنامه من خيلي كم6mbبرا ي همين مي خوام دوستان راهنماييم كنند تاطريقه ساختش رويادبگيرم

m2_farzan

Active Member
کاش بیشتر توضیح میدادی. من و خیلی از دوستان دیگه اصلا این شمیم یار به گوشمون نخورده!

nazary2009

Member
کاش بیشتر توضیح میدادی. من و خیلی از دوستان دیگه اصلا این شمیم یار به گوشمون نخورده!
اين يه برنامه تقويم است كه باmmbساخته شده من لينكشودرپست اول گذاشتميه تصوير ازمرحله نصب برنامه رو ميزارم مي خوام يه همچين چيزي بسازملينك نرم افزارشميم يارhttp://www.askdin.com/attachments/13...1-setup1.2.exe

پیوست ها

• install.JPG
    install.JPG
    32.6 کیلوبایت · بازدیدها: 9

جدیدترین ارسال ها

بالا